притисни ентер »

Општина Центар: Пајакот кренал 115 возила, а 102 биле блокирани

Општина Центар: Пајакот кренал 115 возила, а 102 биле блокирани

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за една недела казнија 217 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. „Во периодот од 5 до 11 август, со помош на специјалните возила ‘Пајак‘ на ЈП ПОЦ отстранети се 115 непрописно паркирани возила, а со поставување

За непрописно паркирање во општина Центар за една недела казни за 217 погрешно паркирани возила

За непрописно паркирање во општина Центар за една недела казни за 217 погрешно паркирани возила

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за една недела казнија 217 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. „Во периодот од 5 до 11 август, со помош на специјалните возила ‘Пајак‘ на ЈП ПОЦ отстранети се 115 непрописно паркирани возила, а со поставување

Пајакот кренал 115 возила, а 102 биле блокирани

Пајакот кренал 115 возила, а 102 биле блокирани

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 217 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 05. до 11.08.2019 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 115 непрописно паркирани

Во текот на една недела санкционирани 217 непрописно паркирани возила во Центар

Во текот на една недела санкционирани 217 непрописно паркирани возила во Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 217 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 05.08. до 11.08.2019 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 115 непрописно

За една недела 217 казни за непрописно паркирање во Центар

За една недела 217 казни за непрописно паркирање во Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 217 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. „Во периодот од 05.08. до 11.08.2019 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 115 непрописно

Во Центар пајакот кренал 115 возила, а 102 биле блокирани

Во Центар пајакот кренал 115 возила, а 102 биле блокирани

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 217 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 05. до 11.08.2019 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 115 непрописно паркирани

Во Центар за една недела „Пајак“ кренал 115 возила, а на 102 им биле ставени блокатори

Во Центар за една недела „Пајак“ кренал 115 возила, а на 102 им биле ставени блокатори

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 217 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 05. до 11.08.2019 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 115 непрописно паркирани