притисни ентер »

Фронтменот на „Продиџи“ имал огромни долгови пред смртта

Фронтменот на „Продиџи“ имал огромни долгови пред смртта

Фронтменот на „Продиџи“ имал огромни долгови пред смртта Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки

Пејачот на „Продиџи“ должел 7,3 милиони фунти пред да се самоубие

Пејачот на „Продиџи“ должел 7,3 милиони фунти пред да се самоубие

Кит Флинт, пејачот на британскиот бенд „Продиџи“, должел 7,3 милиони фунти за даноци и разни заеми пред да се самоубие во март годинава, пишува „Сан“. Популарниот музичар имал 11,6 милиони фунти, но откако се исплатени сите давачки таа сума е намалена на 4,3 милиони фунти. Овие пари ќе бидат поделени на неговите наследници.  Неколку дена пред смртта,

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и, во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и, во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Фронтменот на „Продиџи“ имал огромни долгови пред смртта

Фронтменот на „Продиџи“ имал огромни долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Пејачот на „Продиџи“ должел 7,3 милиони фунти пред да се самоубие

Пејачот на „Продиџи“ должел 7,3 милиони фунти пред да се самоубие

Кит Флинт, пејачот на британскиот бенд „Продиџи“, должел 7,3 милиони фунти за даноци и разни заеми пред да се самоубие во март годинава, пишува „Сан“. Популарниот музичар имал 11,6 милиони фунти, но откако се исплатени сите давачки таа сума е намалена на 4,3 милиони фунти. Овие пари ќе бидат поделени на неговите наследници.  Неколку дена пред смртта,

Сан: Кит Флинт, пејачот на Продиџи, имал долг од 7,3 милиони фунти

Сан: Кит Флинт, пејачот на Продиџи, имал долг од 7,3 милиони фунти

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и, во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е долгот кон синџирот ресторани „Де Бохун инс

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и, во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“ имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи“, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и, во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Британските медиуми ја откриваат можната причина за самоубиството на фронтменот на Продиџи

Британските медиуми ја откриваат можната причина за самоубиството на фронтменот на Продиџи

Британските медиуми ја откриваат можната причина за самоубиството на фронтменот на Продиџи Фронтменот на бендот Продиџи, Кит Флинт должел 9 милиони долари за данок во моментот кога почина на 49 години, објавија британските медиуми. Богатството на пејачот е проценето на 13 милиони долари и сега две третини од истото се потрошени за подмирувањена долговите

Фронтменот на „Продиџи“ оставил големи долгови: Неговите наследници сега мораа да вратат милиони!

Фронтменот на „Продиџи“ оставил големи долгови: Неговите наследници сега мораа да вратат милиони!

фото:инстаграм Легендарниот Кит Флинт, член на „The Prodigy“, беше пронајден обесен во својот дом во март оваа година, а според британскиот таблоид „The Sun“, тој починал во долгови. Според овој весник, Флинт имал долгови од 7,3 милиони фунти за време на неговата смрт. Бидејќи неговото богатство се проценуваше на 11,6 милиони фунти во март, неговите

Пејачот на „Продиџи” имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи” имал милионски долгови пред смртта

Пејачот на „Продиџи”, Кит Флинт пред да се самоубие имал долгови од 7,3 милиони фунти поради даноци и разни заеми, објави „Сан”. Британскиот музичар се самоуби во март годинава и, во тој миг, тој имал 11,6 милиони фунти, сума што сега е намалена на 4,3 милиони фунти по исплаќање на сите давачки. Меѓу нив е, на пр., долгот кон синџирот ресторани „Де

Кит Флинт починал во долгови, неговите наследници морале да вратат милиони

Кит Флинт починал во долгови, неговите наследници морале да вратат милиони

Легандарниот Кит Флинт, член на групата “The Prodigy”, во март оваа година бeше пронајден обесен во својот дом, а според пишувањето на британскиот таблоид “The Sun”, тој починал во долгови. Според наводите на овој весник, Флинт во моментот на својата смрт имал долгови од 7,3 милиони фунти. Откако во март неговото богатство беше проценето на 11,6 милиони

Вокалот на Продиџи должел милиони пред да се самоубие

Вокалот на Продиџи должел милиони пред да се самоубие

Вокалистот на „Продиџи“, Кит Флинт имал долг од 7,3 милиони фунти, објави весникот „Сан“. Во март, изведувачот изврши самоубиство. Според британскиот печат во моментот на неговата смрт, состојбата на Флинт била 11,6 милиони фунти, која е намалена на 4,3 милиони фунти откако биле извршени сите исплати на пејачот. Меѓу нив е и долгот кон таверната „De