притисни ентер »

Заврши турската серија „Далеку од дома“

Заврши турската серија „Далеку од дома“

Таа беше серија со едно врвно актерско остварување на многу познати глумци од елитата на турскиот актерски свет, кои имаат врвни актерски достигнувања во турската кинематографија. Но дали нашите Македончиња во нашата Македонија ја гледаа серијата? Или ја гледаа како и сите турски серии како нешто здодевно неинтересно, како нешто демек времето да помине