притисни ентер »

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Претставници на 661 американски компании и трговски асоцијации синоќа се обратија писмено до претседателот Доналд Трамп во кое повикуваат итна разрешница на трговската војна со Кина. Американскиот бизнис смета дека оваа војна е штетна не само за компаниите туку и за потрошувачите во САД. Во рамки на општествено-деловната кампања Tariffs Hurt the Heartland

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Претставници на 661 американски компании и трговски асоцијации синоќа се обратија писмено до претседателот Доналд Трамп во кое повикуваат итна разрешница на трговската војна со Кина. Американскиот бизнис смета дека оваа војна е штетна не само за компаниите туку и за потрошувачите во САД. Во рамки на општествено-деловната кампања Tariffs Hurt the Heartland

Над 600 компании го повикаа Трамп да ја запре трговската војна со Кина

Над 600 компании го повикаа Трамп да ја запре трговската војна со Кина

Претставници на над 600 американски компании и трговски асоцијации побараа од американскиот претседател Доналд Трамп итна разрешница на трговската војна со Кина. Американските бизнисмени сметаат дека „оваа војна е штетна не само за компаниите туку и за потрошувачите во САД“, објавија светските новински агенции. Во рамки на општествено-деловната кампања

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Американскиот бизнис смета дека оваа војна е штетна не само за компаниите туку и за потрошувачите во САД. Претставници на 661 американски компании и трговски асоцијации синоќа се обратија писмено до претседателот Доналд Трамп во кое повикуваат итна разрешница на трговската војна со Кина. Американскиот бизнис смета дека оваа војна е штетна не само за

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Претставници на 661 американски компании и трговски асоцијации синоќа се обратија писмено до претседателот Доналд Трамп во кое повикуваат итна разрешница на трговската војна со Кина. Американскиот бизнис смета дека оваа војна е штетна не само за компаниите туку и за потрошувачите во САД. Во рамки на општествено-деловната кампања Tariffs Hurt the Heartland

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Претставници на 661 американски компании и трговски асоцијации синоќа се обратија писмено до претседателот Доналд Трамп во кое повикуваат итна разрешница на трговската војна со Кина. Американскиот бизнис смета дека оваа војна е штетна не само за компаниите туку и за потрошувачите во САД. Во рамки на општествено-деловната кампања Tariffs Hurt the Heartland

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Претставници на 661 американски компании и трговски асоцијации синоќа се обратија писмено до претседателот Доналд Трамп во кое повикуваат итна разрешница на трговската војна со Кина. Американскиот бизнис смета дека оваа војна е штетна не само за компаниите туку и за потрошувачите во САД. Во рамки на општествено-деловната кампања Tariffs Hurt the Heartland

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Американските бизнисмени го повикаа Трамп на одговорност за трговската војна

Претставници на 661 американски компании и трговски асоцијации синоќа се обратија писмено до претседателот Доналд Трамп во кое повикуваат итна разрешница на трговската војна со Кина. Американскиот бизнис смета дека оваа војна е штетна не само за компаниите туку и за потрошувачите во САД. Во рамки на општествено-деловната кампања Tariffs Hurt the Heartland