притисни ентер »

СЗО: Седењето дома нема да ја згасне епидемијата - НАПАДНЕТЕ ГО ВИРУСОТ!

СЗО: Седењето дома нема да ја згасне епидемијата - НАПАДНЕТЕ ГО ВИРУСОТ!

Земјите кои го ставија под блокада своето население за да го спречат ширењето на вирусот треба тоа време да го искористат за да го „нападнат вирусот“, порача денеска генералниот директор на Светската здравствена организација Тедрос Адхан Гебрејесус. „И во минатото надминавме многу пандемии и кризи. Ќе ја надминеме и оваа“, рече Тедрос на брифинг со

СЗО: Седењето дома нема да ја згасне епидемијата - НАПАДНЕТЕ ГО ВИРУСОТ!

СЗО: Седењето дома нема да ја згасне епидемијата - НАПАДНЕТЕ ГО ВИРУСОТ!

Земјите кои го ставија под блокада своето население за да го спречат ширењето на вирусот треба тоа време да го искористат за да го „нападнат вирусот“, порача денеска генералниот директор на Светската здравствена организација Тедрос Адхан Гебрејесус. „И во минатото надминавме многу пандемии и кризи. Ќе ја надминеме и оваа“, рече Тедрос на брифинг со

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза

Земјите кои го ставија под блокада своето население за да го спречат ширењето на вирусот треба тоа време да го искористат за да го „нападнат вирусот“, порача денеска генералниот директор на Светската здравствена организација Тедрос Адхан Гебрејесус. „И во минатото надминавме многу пандемии и кризи. Ќе ја надминеме и оваа“, рече Тедрос на брифинг со

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза Земјите кои го ставија под блокада своето население за да го спречат ширењето на вирусот треба тоа време да го искористат за да го „нападнат вирусот“, порача денеска генералниот директор на Светската здравствена организација Тедрос Адхан Гебрејесус. „И во минатото надминавме многу пандемии и кризи

СЗО: И во минатото надминавме многу пандемии, ќе ја надминеме и оваа

СЗО: И во минатото надминавме многу пандемии, ќе ја надминеме и оваа

Земјите кои го ставија под блокада своето население за да го спречат ширењето на вирусот треба тоа време да го искористат за да го „нападнат вирусот“, порача денеска генералниот директор на Светската здравствена организација Тедрос Адхан Гебрејесус. „И во минатото надминавме многу пандемии и кризи. Ќе ја надминеме и оваа“, рече Тедрос на брифинг со

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза

Земјите кои го ставија под блокада своето население за да го спречат ширењето на вирусот треба тоа време да го искористат за да го „нападнат вирусот“, порача денеска генералниот директор на Светската здравствена организација Тедрос Адхан Гебрејесус. „И во минатото надминавме многу пандемии и кризи. Ќе ја надминеме и оваа“, рече Тедрос на брифинг со

СЗО: Во минатото надминавме многу пандемии и кризи, ќе ја надминеме и оваа

СЗО: Во минатото надминавме многу пандемии и кризи, ќе ја надминеме и оваа

Последната работа што и треба на било која земја е отворање на училиштата и компаниите, само за да се присили повторно да ги затвори заради заживување на вирусот, наведе Тедрос. Земјите кои го ставија под блокада своето население за да го спречат ширењето на вирусот треба тоа време да го искористат за да го „нападнат вирусот”, порача денеска генералниот

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза

Земјите кои го ставија под блокада своето население за да го спречат ширењето на вирусот треба тоа време да го искористат за да го „нападнат вирусот“, порача денеска генералниот директор на Светската здравствена организација Тедрос Адхан Гебрејесус. „И во минатото надминавме многу пандемии и кризи. Ќе ја надминеме и оваа“, рече Тедрос на брифинг со

СЗО: Земјите кои го ставија населението под блокада, да го искористат времето да го нападнат вирусот

СЗО: Земјите кои го ставија населението под блокада, да го искористат времето да го нападнат вирусот

Ггенералниот директор на Светската здравствена организација, Тедрос Адхан Гебрејесус, им порача на земјите кои го ставиле под блокада своето население за да го спречат ширењето на корона вирусот треба тоа време да го искористат за да го „нападнат вирусот“. И во минатото надминавме многу пандемии и кризи. Ќе ја надминеме и оваа – изјавил Тедрос на брифинг

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза

СЗО: Нападнете го вирусот, ќе ја надминеме и оваа криза

– Земјите кои го ставија под блокада своето население за да го спречат ширењето на вирусот треба тоа време да го искористат за да го „нападнат вирусот”, порача денеска генералниот директор на Светската здравствена организација Тедрос Адхан Гебрејесус. „И во минатото надминавме многу пандемии и кризи. Ќе ја надминеме и оваа”, рече Тедрос на брифинг

Шефот на СЗО: Седењето дома е дефанзивна мерка, мораме агресивно да го нападнеме вирусот

Шефот на СЗО: Седењето дома е дефанзивна мерка, мораме агресивно да го нападнеме вирусот

63 Споделувања Share Tweet Пандемијата предизвикана од коронавирусот забрзува, предупреди денеска Светската здравстена организација (СЗО), откако глобалниот број на потврдени случаи надмина 350 илјади и истите ги има во речиси секоја од земјите. Од првиот пријавен до 100-илјадитиот потврден случај на Ковид-19 беа потребни 67 дена, само 11 дена за следните