Натура слатка пченица во чаша

Како се велигденските пости во тек еве еден предлог десерт кој не ретко го приготвуваме дома ,ама сега во ново и малку поинтересно издание. Подготовка 1. Пченицата ја вариме па и додаваме кафеав шеќер по вкус. Ако има вишок вода во неа ја истураме. 2. Додаваме ванила екстракт и таан. 3. Распоредуваме најпрво пченица па од Натура муслите, ред пченица,