Сите полудеа по вертикалната диета, нема да ве изгладнува, но колку е здрава?

Сите полудеа по вертикалната диета, нема да ве изгладнува, но колку е здрава? Доволно е која славен да држи некоја диета и таа веднаш да добие огромен број следбеници ширум светот. Серијата „Игра на тронови“ е виновна за популарноста на оваа диета, но дали навистина знаете што значи тоа? По кето-диетата, диетата со месо, Пеган-диетата, дојде во мода