притисни ентер »

Албанци го опколиле претседателот на Србија, Курти: Треба да се ослободи Косово! Вучиќ: Што се замислуваш! Неможете да ја навредувате Србија! – Собирот затворен за јавноста

Албанци го опколиле претседателот на Србија, Курти: Треба да се ослободи Косово! Вучиќ: Што се замислуваш! Неможете да ја навредувате Србија! – Собирот затворен за јавноста

Претседателот на Србија Александар Вучиќ учествува на округла маса за безбедноста на Балканот, што може да биде прва можност да ги вкрстат аргументите со новиот косовски премиер Албин Курти, кој присуствува на истиот панел, заедно со косовскиот претседател Хашим Тачи, пишува Танјуг. Панел на тема “Координација, соработка, консилидираљње? Потикнување

Албанци го опколиле претседателот на Србија, Курти: Треба да се ослободи Косово! Вучиќ: Што се замислуваш! Неможете да ја навредувате Србија! – Собирот затворен за јавноста

Албанци го опколиле претседателот на Србија, Курти: Треба да се ослободи Косово! Вучиќ: Што се замислуваш! Неможете да ја навредувате Србија! – Собирот затворен за јавноста

Претседателот на Србија Александар Вучиќ учествува на округла маса за безбедноста на Балканот, што може да биде прва можност да ги вкрстат аргументите со новиот косовски премиер Албин Курти, кој присуствува на истиот панел, заедно со косовскиот претседател Хашим Тачи, пишува Танјуг. Панел на тема “Координација, соработка, консилидираљње? Потикнување

Jeste li svoji na svojemu drugovi Makedonci

Jeste li svoji na svojemu drugovi Makedonci

Uzbuđen sam kao i vi drugovi jer sam i ja ovdje čuo da će doći veliki strani investitori u Makedoniju iz Gugla i Fejsbuka, kao što je drug Zajev obećao, i to što kasne je zato što ne mogu pronaći Makedoniju na mapi svjeta. Da ne bi gubili vrijme kupili bi oni cjelu državu da ne znaju da je ona već prodata, a sumnjaju i da im Zajev nema sitno za vratiti