притисни ентер »

Внимавајте: Во водите на Јадранот веќе трет пат снимена ајкула (ВИДЕО)

Внимавајте: Во водите на Јадранот веќе трет пат снимена ајкула (ВИДЕО)

Внимавајте: Во водите на Јадранот веќе трет пат снимена ајкула (ВИДЕО) Откако пред неколку дена беше објавена фотографија од водите на Макарска во кои плива ајкула, денес повторно се појави ајкула. Се претпоставува дека станува збор за истата ајкула од пред неколку дена која ги натера капачите да погледнат двапати во водата пред да влезат во морето,

Втора ајкула во Јадран: Забележана е во Корчуланскиот канал

Втора ајкула во Јадран: Забележана е во Корчуланскиот канал

Откако пред неколку дена во водите на Јадранското Море кај хрватскиот град Макарска беше видена мала ајкула, забележана е уште една, но сега во Корчуланскиот канал. – И во овој случај се работи за ајкула од истиот вид, која не е опасна по животот на луѓето и се храни со ситни риби, лигњи, а понекогаш и со птици и други, пцовисани животни, објаснува

Крај јадранскиот брег забележана и втора ајкула за неколку дена

Крај јадранскиот брег забележана и втора ајкула за неколку дена

Откако пред неколку дена во водите на Јадранското Море кај хрватскиот град Макарска беше видена мала ајкула, забележана е уште една, но сега во Корчуланскиот Канал. – И во овој случај се работи за ајкула од истиот вид, која не е опасна по животпт на луѓето и се храни со ситни риби, лигњи, а понекогаш и со птици и други, пцовисани животни, објаснува

Внимавајте: Во водите на Јадранот веќе трет пат снимена ајкула (видео)

Внимавајте: Во водите на Јадранот веќе трет пат снимена ајкула (видео)

Откако пред неколку дена беше објавена фотографија од водите на Макарска во кои плива ајкула, денес повторно се појави ајкула . Се претпоставува дека станува збор за истата ајкула од пред неколку дена која ги натера капачите да погледнат двапати во водата пред да влезат во морето, наведува порталот „24сата“ и нагласи дека не се работи за оспасен вид

(Видео) ВНИМАВAJТЕ: Во водите на Јадранот трет пет по ред се појавува ajкула!

(Видео) ВНИМАВAJТЕ: Во водите на Јадранот трет пет по ред се појавува ajкула!

Откако пред неколку дена беше објавена фотографија од водите на Макарска во кои плива ajкула, денес повторно се појави ajкула . Се претпоставува дека станува збор за истата ajкула од пред неколку дена која ги натера капачите да погледнат двапати во водата пред да влезат во морето, наведува порталот „24сата“ и нагласи дека не се работи за опacен вид

Втора ајкула за неколку дена забележана крај јадранскиот брег

Втора ајкула за неколку дена забележана крај јадранскиот брег

Откако пред неколку дена во водите на Јадранското Море кај хрватскиот град Макарска беше видена мала ајкула, забележана е уште една, но сега во Корчуланскиот Канал. – И во овој случај се работи за ајкула од истиот вид, која не е опасна по животпт на луѓето и се храни со ситни риби, лигњи, а понекогаш и со птици и други, пцовисани животни, објаснува

Ајкула снимена покрај брегот на Макарска (ВИДЕО)

Ајкула снимена покрај брегот на Макарска (ВИДЕО)

Ајкулата ја снимил германски турист и видеото го споделил на фејсбук страницата Cor2go. Пред неколку дена хрватските медиуми јавија и за ајкула снимена во близина на полуостровот Корчула во Јадранското море.