притисни ентер »

Излезе книгата афоризми „Плашила покрај патот“

Излезе книгата афоризми „Плашила покрај патот“

Од печат излезе седмата книга од едицијата „Балканска сатира“, „Плашила покрај патот“, прва на тандемот познати афористичари Миле Ѓорѓијоски и Витомир Долински. Книгата е наменета за српското говорно подрачје и содржи над 600 афоризми од двајцата автори. Насловната страница и заднината се дело на познатите македонски карикатуристи Јордан Поп Илиев

Од печат излезе книгата афоризми „Плашила покрај патот“

Од печат излезе книгата афоризми „Плашила покрај патот“

Од печат излезе седмата книга од едицијата „Балканска сатира“, „Плашила покрај патот“, прва на тандемот познати афористичари Миле Ѓорѓијоски и Витомир Долински. Книгата првин е наменета за српското говорно подрачје и содржи преку 600 афоризми од двајцата автори. Насловната страница и позадината се дело на познатите македонски карикатуристи Јордан Поп