притисни ентер »

На граничниот премин Долно Блаце приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

На граничниот премин Долно Блаце приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

Во текот на вчерашниот ден на граничниот премин Долно Блаце од страна на надлежните било приведено едно лице на возраст од 26 години, со иницијали А.С., за кое претходно била издадена и меѓународна потерница, информираа од полицијата. Во 17 часот и 45 минути лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за

На граничниот премин Долно Блаце приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

На граничниот премин Долно Блаце приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

Во текот на вчерашниот ден на граничниот премин Долно Блаце од страна на надлежните било приведено едно лице на возраст од 26 години, со иницијали А.С., за кое претходно била издадена и меѓународна потерница, информираа од полицијата. Во 17 часот и 45 минути лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за

На граничниот премин Долно Блаце приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

На граничниот премин Долно Блаце приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

Во текот на вчерашниот ден на граничниот премин Долно Блаце од страна на надлежните било приведено едно лице на возраст од 26 години, со иницијали А.С., за кое претходно била издадена и меѓународна потерница, информираа од полицијата. Во 17 часот и 45 минути лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за

Косовец уапсен на Блаце

Косовец уапсен на Блаце

Апсење на граничниот премин Долно Блаце. Како што стои во билтенот на МВР, вчера  во 15.10 часот на Граничен премин Долно Блаце од слобода бил лишен А.С.(26) од Косово врз основа на меѓународна потерница. Во 17.45 часот лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за понатамошна постапка.

Приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

Приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

Во текот на вчерашниот ден на граничниот премин Долно Блаце од страна на надлежните било приведено едно лице на возраст од 26 години, со иницијали А.С., за кое претходно била издадена и меѓународна потерница, информираа од полицијата. Во 17 часот и 45 минути лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за

Косовец со меѓународна потерница уапсен на Блаце

Косовец со меѓународна потерница уапсен на Блаце

На 10.01.1019 година во 15.10 часот на Граничен премин Долно Блаце од слобода бил лишен А.С.(26) од Косово. Косовецот бил уапсен врз основа на меѓународна потерница. Во 17.45 часот лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за понатамошна постапка.

На граничниот премин Долно Блаце приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

На граничниот премин Долно Блаце приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

Во текот на вчерашниот ден на граничниот премин Долно Блаце од страна на надлежните било приведено едно лице на возраст од 26 години, со иницијали А.С., за кое претходно била издадена и меѓународна потерница, информираа од полицијата. Во 17 часот и 45 минути лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за

Го барале со меѓународна потерница - македонската полиција го фати

Го барале со меѓународна потерница - македонската полиција го фати

Во текот на вчерашниот ден на граничниот премин Долно Блаце било приведено едно лице на возраст од 26 години, со иницијали А.С. За ова лице претходно била издадена и меѓународна потерница. Во 17 часот и 45 минути лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за понатамошна постапка, се вели во соопштението

Уапсен косовец кој се барал со меѓународна потерница

Уапсен косовец кој се барал со меѓународна потерница

Во текот на вчерашниот ден на граничниот премин Долно Блаце од страна на надлежните било приведено едно лице на возраст од 26 години, со иницијали А.С., за кое претходно била издадена и меѓународна потерница, информираа од полицијата. Во 17 часот и 45 минути лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за

АПСЕЊЕ НА БЛАЦЕ: Фатен меѓународно баран кpиминалец

АПСЕЊЕ НА БЛАЦЕ: Фатен меѓународно баран кpиминалец

Вчера Граничен премин Долно Блаце од слобода бил лишеh А.С.(26) од Косово, по кого имало распишано меѓународна потерница. Во 17.45 часот лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за понатамошна постапка.

Уапсен косовен кој се барал со мегународна потерница

Уапсен косовен кој се барал со мегународна потерница

Во текот на вчерашниот ден на граничниот премин Долно Блаце од страна на надлежните било приведено едно лице на возраст од 26 години, со иницијали А.С., за кое претходно била издадена и меѓународна потерница, информираа од полицијата. Во 17 часот и 45 минути лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за

Уапсен маж од Косово баран со меѓународна потерница

Уапсен маж од Косово баран со меѓународна потерница

На 10.01.1019 година во 15,10 часот на граничен премин Долно Блаце од слобода бил лишен А.С.(26) од Косово врз основа на меѓународна потерница. Во 17.45 часот лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за понатамошна постапка. г

Косовец со меѓународна потерница уапсен на Долно Блаце

Косовец со меѓународна потерница уапсен на Долно Блаце

На 10.01.1019 година во 15.10 часот на Граничен премин Долно Блаце од слобода бил лишен А.С.(26) од Косово врз основа на меѓународна потерница. Во 17.45 часот лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за понатамошна постапка.

На граничниот премин Долно Блаце приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

На граничниот премин Долно Блаце приведен Косовец кој се барал со меѓународна потерница

Во текот на вчерашниот ден на граничниот премин Долно Блаце од страна на надлежните било приведено едно лице на возраст од 26 години, со иницијали А.С., за кое претходно била издадена и меѓународна потерница, информираа од полицијата. Во 17 часот и 45 минути лицето е предадено на полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка за