притисни ентер »

Во понеделник делови од Бутел и Сопиште без струја

Во понеделник делови од Бутел и Сопиште без струја

Во понеделник делови од Бутел и Сопиште без струја Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 17.02.2020 година (понеделник) без електрична енергија ќе останат делови од општините Бутел и Сопиште. – во периодот од 08.10 до 15.30 часот, корисниците од улиците Бутелска, Призренска, Галичник, обиколницата Бутел и околината, како и корисниците од ул

В понеделник без струја делови од Бутел и Сопиште

В понеделник без струја делови од Бутел и Сопиште

Од ЕВН Македонија АД добиено е известување дека на ден 17.02.2020 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 08.10 до 15.30 часот, корисниците од улиците Бутелска, Призренска, Галичник, обиколницата Бутел и околината, како и корисниците од ул.30 и Љуботенски Пат ( општина Бутел ). – во периодот од 08.30 до 15.30 часот,