притисни ентер »

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Политичката партија Единствена Македонија преку соопштение го охрабрува премиерот Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските избори. „Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Политичката партија Единствена Македонија преку соопштение го охрабрува премиерот Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските избори. „Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни избори

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни избори

Единствена Македонија силно го охрабрува марионетата Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските избори. Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од странски центар и не ја отсликува

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни заедно со претседателските избори

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да расише парламентарни заедно со претседателските избори

„Единствена Македонија силно го охрабрува марионетата Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските избори. Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од странски центар и не ја отсликува

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Единствена Македонија: Владата е инсталирана од странците, неопходни се предвремени избори

Политичката партија Единствена Македонија преку соопштение го охрабрува премиерот Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни избори заедно со претседателските избори. „Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ СЕ ПОИЗВЕСНИ: Одлуката на ДУИ е уште еден мал чекор кон предвремени парламентарни избори!

ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ СЕ ПОИЗВЕСНИ: Одлуката на ДУИ е уште еден мал чекор кон предвремени парламентарни избори!

Одлуката на ДУИ на претстојните претседателски избори да настапи со сопствен кандидат, само ја докажува поделбата во владејачката коалиција. Се чини дека сите политички фактори му го свртеа грбот на Ахмети, а експертите сметаат дека ова е уште еден чекор кон предвремени парламентарни избори Аналитичарот Александар Пандов, на својот ФБ профил кратко