притисни ентер »

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето

Грчките парламентарни oдбори ратификуваа два договори меѓу Грција и Србија во врска со реципрочно признавање на осигурувањето и возачките дозволи. Двете страни истакнаа дека договорите ги поттикнуваат и продлабочуваат одличните историски односи меѓу двете земји, пренесе агенцијата „АНА“. Првиот договор овозможува признавање на платеното осигурување

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето

Грчките парламентарни oдбори ратификуваа два договори меѓу Грција и Србија во врска со реципрочно признавање на осигурувањето и возачките дозволи. Двете страни истакнаа дека договорите ги поттикнуваат и продлабочуваат одличните историски односи меѓу двете земји, пренесе агенцијата „АНА“. Првиот договор овозможува признавање на платеното осигурување

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето

Грчките парламентарни oдбори ратификуваа два договори меѓу Грција и Србија во врска со реципрочно признавање на осигурувањето и возачките дозволи. Двете страни истакнаа дека договорите ги поттикнуваат и продлабочуваат одличните историски односи меѓу двете земји, пренесе агенцијата „АНА“. Првиот договор овозможува признавање на платеното осигурување

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето Грчките парламентарни oдбори ратификуваа два договори меѓу Грција и Србија во врска со реципрочно признавање на осигурувањето и возачките дозволи. Двете страни истакнаа дека договорите ги поттикнуваат и продлабочуваат одличните историски односи меѓу двете земји, пренесе

Грција и Србија постигнаа договор за возачките дозволи и осигурувањето

Грција и Србија постигнаа договор за возачките дозволи и осигурувањето

Грчките парламентарни oдбори ратификуваа два договори меѓу Грција и Србија во врска со реципрочно признавање на осигурувањето и возачките дозволи. Двете страни истакнаа дека договорите ги поттикнуваат и продлабочуваат одличните историски односи меѓу двете земји, пренесе агенцијата „АНА“. Првиот договор овозможува признавање на платеното осигурување

ДОГОBOP ГРЦИJA-СРБИJA: Пpизнaeни се ocигурувањето и возaчkите дoзвoли

ДОГОBOP ГРЦИJA-СРБИJA: Пpизнaeни се ocигурувањето и возaчkите дoзвoли

Грчките пapламентaрни oдбори paтификуваа два договopи меѓу Грција и Србија во врска со реципpoчно признaвaње на осигypyвањето и возачkитe дозволи. Двете страни истакнаа дека договopите ги поттикнуваат и пpoдлабочуваат одличните истopиски односи меѓу двете земји, пренесе агенциjaта „АНА“. Првиот договор овозможува признавање на плaтeното ocигурување

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето

Грција и Србија постигнаа договор за признавање на возачките дозволи и осигурувањето

Грчките парламентарни oдбори ратификуваа два договори меѓу Грција и Србија во врска со реципрочно признавање на осигурувањето и возачките дозволи. Двете страни истакнаа дека договорите ги поттикнуваат и продлабочуваат одличните историски односи меѓу двете земји, пренесе агенцијата „АНА“. Првиот договор овозможува признавање на платеното осигурување