притисни ентер »

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода Брачен пар вчера во 00.33 часот во полициската станица Кисела Вода пријавиле дека биле претепани. Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски” таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување

Сопружници истепани во позната скопска кафеана

Сопружници истепани во позната скопска кафеана

Вчера во 00.33 часот во Полициската станица Кисела Вода, Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски“ таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот.

Сопружници истепани во позната скопска кафеана

Сопружници истепани во позната скопска кафеана

Вчера во 00.33 часот во Полициската станица Кисела Вода, Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски“ таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот. Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор

Брачен пар нападнат во кафеана во скопска Кисела Вода

Брачен пар нападнат во кафеана во скопска Кисела Вода

Вчера во 00.33 часот во полициската станица Кисела Вода, Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски" таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот.

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар вчера во 00.33 часот во полициската станица Кисела Вода пријавиле дека биле претепани. Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски” таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот.