притисни ентер »

„Јунајтед Ерлајнс“ отпушти 232 вработени кои не сакале да се вакцинираат

„Јунајтед Ерлајнс“ отпушти 232 вработени кои не сакале да се вакцинираат

САД –  Американската авиокомпанија „Јунајтед Ерлајнс“ вчера соопшти дека ги откажува договорите со 232 вработени, кои одлучиле да не се вакцинираат против Ковид-19. „Јунајтед Ерлајнс“ е првата авиокомпанија што воведе обврска за вакцинација за вработените. Првиот човек на компанијата, Стив Кирби, јави дека 232 од 67.000 вработени одбиле да се вакцинираат

„Јунајтед Ерлајнс“ отпушти 232 вработени кои не сакале да се вакцинираат

„Јунајтед Ерлајнс“ отпушти 232 вработени кои не сакале да се вакцинираат

Американската авиокомпанија „Јунајтед Ерлајнс” вчера соопшти дека ги откажува договорите со 232 вработени, кои одлучиле да не се вакцинираат против Ковид-19. „Јунајтед Ерлајнс” е првата авиокомпанија што воведе обврска за вакцинација за вработените. Првиот човек на компанијата, Стив Кирби, јави дека 232 од 67.000 вработени одбиле да се вакцинираат

„Јунајтед Ерлајнс” отпушти 232 вработени кои не сакале да се вакцинираат

„Јунајтед Ерлајнс” отпушти 232 вработени кои не сакале да се вакцинираат

„Јунајтед Ерлајнс” отпушти 232 вработени кои не сакале да се вакцинираат М.Т. Пред 13 секунди Авион на „Јунајтед ерлајнс“/ Фото: ЕПА Американската авиокомпанија „Јунајтед Ерлајнс” вчера соопшти дека ги откажува договорите со 232 вработени, кои одлучиле да не се вакцинираат против Ковид-19. „Јунајтед Ерлајнс” е првата авиокомпанија што воведе обврска