притисни ентер »

Како Васја Пељменот го славеше Божик: Од врела бања директно во снег, тикви пукаат од шамари (ВИДЕО)

Како Васја Пељменот го славеше Божик: Од врела бања директно во снег, тикви пукаат од шамари (ВИДЕО)

Кој се движи низ шумата? Искубана мечка или сибирски селанец? Еве зошто Васја Пељменот ќе живее 100 години. На првата снимка може ќе ви се стори дека низ шумата оди кафеава па малку црвеникава мечка. Но, не, тоа е руската инстаграм-ѕвезда Васја Пељменот, удирачот (барем до неодамна) на најсилните шлаканици. View this post on Instagram A post shared