притисни ентер »

Емотивни пораки од ќерките на Михајловиќ

Емотивни пораки од ќерките на Михајловиќ

По вчерашната прес-конференција на која легендата на српскиот фудбал Синиша Михајловиќ информираше дека боледува од леукемија веднаш се огласи бројни фудбалски лица од целиот свет. Но, без сомнение, најголемата поддршка за Михајловиќ доаѓа од неговото семејство. Се огласија и неговите ќерки Викторија и Вирџинија порачувајќи му на својот татко дека

Емотивни пораки од ќерките на Михајловиќ: Откажувањето не е во нашата ДНК!

Емотивни пораки од ќерките на Михајловиќ: Откажувањето не е во нашата ДНК!

Емотивни пораки од ќерките на Михајловиќ: Откажувањето не е во нашата ДНК! По вчерашната прес-конференција на која легендата на српскиот фудбал Синиша Михајловиќ информираше дека боледува од леукемија веднаш се огласи бројни фудбалски лица од целиот свет. Но, без сомнение, најголемата поддршка за Михајловиќ доаѓа од неговото семејство. Се огласија

Ние сме семејството Михајловиќ, откажувањето не е во нашата ДНК! Силни пораки од ќерките на Синиша Михајловиќ

Ние сме семејството Михајловиќ, откажувањето не е во нашата ДНК! Силни пораки од ќерките на Синиша Михајловиќ

Тие имаат силни пораки за својот татко! Викторија и Вирџинија  се огласија на Инстаграм со пораки во кои на својот татко му порачуваат дека се со него во најважната ботка во животот и дека ќе се борат заедно со него со тешката болест. Актуелниот предводник на Болоња, Синиша Михајловиќ уште вчера на прес конференцијата покажа дека и во иднина ќе остане

Емотивни пораки од ќерките на Михајловиќ: Откажувањето не е во нашата ДНК!

Емотивни пораки од ќерките на Михајловиќ: Откажувањето не е во нашата ДНК!

По вчерашната прес-конференција на која легендата на српскиот фудбал Синиша Михајловиќ информираше дека боледува од леукемија веднаш се огласи бројни фудбалски лица од целиот свет. Но, без сомнение, најголемата поддршка за Михајловиќ доаѓа од неговото семејство. Се огласија и неговите ќерки Викторија и Вирџинија порачувајќи му на својот татко дека