Рибите патат заедно со ликовите, Девицата ги коментира грешките во филмот: Забавен опис на хороскопските знаци во кино

Водолијата внимателно ги гледа не само филмот, туку и луѓето пред неа, па не ѝ е јасно како Рибите може да плачат по само 20 минути од почетокот на филмот. Таинствената Скорпија навива за негативните ликови во филмот, а мрачните сцени се токму она што ѝ причинува најмногу задоволство. Одењето во кино за многумина е еден од омилените начини за забава