Времето поминува, а Наоми Кембел и во 49-та година доминира во проѕирен фустан (ФОТО)

Во понеделник вечерта во Ројал Алберт Хол во Лондон се одржа доделувањето на престижните награди British Fashion, а оваа манифестација традиционално ги собра најголемите имиња од светот на модата и филмот. Во морето на совршено дотерани славни личности, најголемо внимание привлече Наоми Кембел , докажувајќи дека времето ништо не и’ може. Популарната