7 работи од домот со кои може да го направите сексот незаборавен

Дали сексот ви се претвори во рутина? Дали веќе го знаете редоследот на работите? Време е да го промените тоа... За да го зачините сексуалниот живот нема потреба од трошење на големи суми пари, само малку кретивност и ќе имате незаборавна акција во спалната соба. --> Некои од овие работи сигурно ги имате и дома. Зачинете го сексот со: Лента – со неа