притисни ентер »

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката, не на Фејсбук

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката, не на Фејсбук

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката, не на Фејсбук Американскиот глумец Мет Дејмон повторно повика на борба против корона-пандемијата, а како едно од најефикасните оружја ја наведе вакцината. -Тешко ми е, имам неколку пријатели кои се имунокомпромитирани и не можат да се вакцинираат, така што немаат друг избор освен да се потпрат на нас

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката место на Фејсбук

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката место на Фејсбук

САД – Американскиот глумец Мет Дејмон повторно повика на борба против корона-пандемијата, а како едно од најефикасните оружја ја наведе вакцината. – Тешко ми е, имам неколку пријатели кои се имунокомпромитирани и не можат да се вакцинираат, така што немаат друг избор освен да се потпрат на нас останатите да си ја одработиме својата улога за да стигнеме

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката отколку на Фејсбук

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката отколку на Фејсбук

FOTO Wikipedija Американскиот глумец Мет Дејмон повторно повика на борба против корона-пандемијата, а како едно од најефикасните оружја ја наведе вакцината. – Тешко ми е, имам неколку пријатели кои се имунокомпромитирани и не можат да се вакцинираат, така што немаат друг избор освен да се потпрат на нас останатите да си ја одработиме својата улога

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката место на Фејсбук

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката место на Фејсбук

– Американскиот глумец Мет Дејмон повторно повика на борба против корона-пандемијата, а како едно од најефикасните оружја ја наведе вакцината. – Тешко ми е, имам неколку пријатели кои се имунокомпромитирани и не можат да се вакцинираат, така што немаат друг избор освен да се потпрат на нас останатите да си ја одработиме својата улога за да стигнеме

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката место на Фејсбук

Мет Дејмон: За вакцините, верувајте ѝ на науката место на Фејсбук

Американскиот глумец Мет Дејмон повторно повика на борба против корона-пандемијата, а како едно од најефикасните оружја ја наведе вакцината. – Тешко ми е, имам неколку пријатели кои се имунокомпромитирани и не можат да се вакцинираат, така што немаат друг избор освен да се потпрат на нас останатите да си ја одработиме својата улога за да стигнеме до