Како да носите панталони со висок струк ако имате кратко торзо?

Модата значително се промени кога станува збор за модните трендови: некогаш носевме плитки фармерки коишто откриваа голем дел од торзото, а денес го сменивме мотото: што подлабоко – толку подобро. Знаеме дека длабоките панталони се одлични и ја нагласуваат женската фигура, особено поради ефектот на визуелно стеснување на половината. Сепак, дамите со