притисни ентер »

Најмалку 13 жртви во сообраќајна несреќа во Судан

Најмалку 13 жртви во сообраќајна несреќа во Судан

Најмалку 13 жртви во сообраќајна несреќа во Судан Најмалку 13 лица загинаа, а 15 се повредени во сообраќајна несреќа во Судан, која се случи кога камион удрил во патнички автобус додека се обидувал да претекне друго возило со несоодветна брзина. Полицијата соопшти дека несреќата се случила вчера, на автопат во близина на село кое се наоѓа на околу

Еден загинат, двајца повредени во сообраќајка со Македонски државјанин во Елбасан (фото)

Еден загинат, двајца повредени во сообраќајка со Македонски државјанин во Елбасан (фото)

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Еден загинат, двајца повредени во сообраќајка со Македонски државјанин во Елбасан (фото)

Еден загинат, двајца повредени во сообраќајка со Македонски државјанин во Елбасан (фото)

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Најмалку 13 жртви во сообраќајна несреќа во Судан

Најмалку 13 жртви во сообраќајна несреќа во Судан

Картум, 1 август 2020 () – Најмалку 13 лица загинаа, а 15 се повредени во сообраќајна несреќа во Судан, која се случи кога камион удрил во патнички автобус додека се обидувал да претекне друго возило со несоодветна брзина. Полицијата соопшти дека несреќата се случила вчера, на автопат во близина на село кое се наоѓа на околу 800 километри северно од

Еден починат во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин

Еден починат во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки" управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес" управуван од М.К.(38) од

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Најмалку 13 жртви во сообраќајна несреќа во Судан

Најмалку 13 жртви во сообраќајна несреќа во Судан

Најмалку 13 лица загинаа, а 15 се повредени во сообраќајна несреќа во Судан, која се случи кога камион удрил во патнички автобус додека се обидувал да претекне друго возило со несоодветна брзина. Полицијата соопшти дека несреќата се случила вчера, на автопат во близина на село кое се наоѓа на околу 800 километри северно од главниот град Картум, а патиштата

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин, Албанија

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин, Албанија

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин,Албанија

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин,Албанија

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Сообраќајка кај Елбасан-Пеќин: Едно лице починато, повреден македонски државјанин

Сообраќајка кај Елбасан-Пеќин: Едно лице починато, повреден македонски државјанин

Сообраќајка кај Елбасан-Пеќин: Едно лице починато, повреден македонски државјанин Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“

Еден починат во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патот Елбасан-Пеќин во Албанија

Еден починат во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патот Елбасан-Пеќин во Албанија

– Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки" управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес" управуван од М.К.(38) од Македонија, стои во полициското соопштение. На местото на несреќата починало лицето А.Н.(55) жител на Тирана, кој  бил сопатник

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин во Албанија

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин во Албанија

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Најмалку 13 жртви во сообраќајна несреќа во Судан

Најмалку 13 жртви во сообраќајна несреќа во Судан

Најмалку 13 лица загинаа, а 15 се повредени во сообраќајна несреќа во Судан, која се случи кога камион удрил во патнички автобус додека се обидувал да претекне друго возило со несоодветна брзина. Полицијата соопшти дека несреќата се случила вчера, на автопат во близина на село кое се наоѓа на околу 800 километри северно од главниот град Картум, а патиштата

Сообраќајка кај Елбасан-Пеќин: Едно лице починато, повреден македонски државјанин

Сообраќајка кај Елбасан-Пеќин: Едно лице починато, повреден македонски државјанин

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Почина маж во сообраќајка на албанско и македонско возило кај Елбасан

Почина маж во сообраќајка на албанско и македонско возило кај Елбасан

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Сообpaќајka кај Елбасан-Пеќин: Едно лице пoчинато, повpeден македонски државјанин

Сообpaќајka кај Елбасан-Пеќин: Едно лице пoчинато, повpeден македонски државјанин

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин,Албанија

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин,Албанија

На местото на несреќата починало лицето А.Н.(55) жител на Тирана, кој  бил сопатник во  автомобилот „сузуки”, додека со полесни повреди поминале лицата кои управувале со возилата. Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин,Албанија

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин,Албанија

Елбасан, 1 август 2020 () – Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин,Албанија

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин,Албанија

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки” управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес” управуван од М.К.(38)