притисни ентер »

XOPOP ВО УДИНЕ: Албанец со нoж ги нaпaдна кадетите на Србија

XOPOP ВО УДИНЕ: Албанец со нoж ги нaпaдна кадетите на Србија

Српските медиуми пренесуваат голем цкандал кој денес се случил на улиците во Удине, Италија. Инц идентот го ппедизвика Албанец кој со нож ги нападна кадетските репрезентативци на нашиот северен сосед. Потврда за ова стигна од потпретседателот на Кошаркарскиот сојуз на Србија, Игор Ракочевиќ. Зборуваше секакви глупости. Косово е Албанија, а не Србија…

Албанец со нож нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Албанец со нож нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Членови на српската кошаркарска репрезентација биле нападнати во Удине од маж за кој се верува дека бил од албанска етничка припадност. Како што пренесува српски „Б92“, потпретседателот на КСС, Игор Ракочевиќ, откри за овој медиум дека инцидентот се случил во четвртокот вечерта кога репрезентацијата добила слободна вечер и заминале на прошетка во градот

Албанец со нож ги нападна младите кошаркари на Србија во Удине!

Албанец со нож ги нападна младите кошаркари на Србија во Удине!

Младите кошаркари на Србија имале непријатен момент во Удине каде што настапуваат на Европското првенство, Албанец со нож ги нападнал додека се шетале низ градот. На Европското првенство во Удине за кошаркари под 16 години на кое настапува и Македонија, српските кошаркари доживеале непријатен инцидент. Додека се шетале низ градот, Албанец со нож ги

Ужас: Албанец со нож  нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Ужас: Албанец со нож нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Членови на српската кошаркарска репрезентација биле нападнати во Удине од маж за кој се верува дека бил од албанска етничка припадност. Како што пренесува српски „Б92“, потпретседателот на КСС, Игор Ракочевиќ, откри за овој медиум дека инцидентот се случил во четвртокот вечерта кога репрезентацијата добила слободна вечер и заминале на прошетка во градот

Хорор во Удине: Албанец со нож ги нападна кадетите на Србија!

Хорор во Удине: Албанец со нож ги нападна кадетите на Србија!

Српските медиуми пренесуваат голем скандал кој денес се случил на улиците во Удине, Италија.Инцидентот го предизвика Албанец кој со нож ги нападна кадетските репрезентативци на нашиот северен сосед. Потврда за ова стигна од потпретседателот на Кошаркарскиот сојуз на Србија, Игор Ракочевиќ. Зборуваше секакви глупости. Косово е Албанија, а не Србија…

Голем скандал: Албанец со нож ги нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Голем скандал: Албанец со нож ги нападнал кошаркари на Србија на ЕП во Удине!

Членови на српската кошаркарска репрезентација биле нападнати во Удине од маж за кој се верува дека бил од албанска етничка припадност. Како што пренесува српски „Б92“, потпретседателот на КСС, Игор Ракочевиќ, откри за овој медиум дека инцидентот се случил во четвртокот вечерта кога репрезентацијата добила слободна вечер и заминале на прошетка во градот

Скандал во Италија: Албанец со нож ги нападна кадетите на Србија!

Скандал во Италија: Албанец со нож ги нападна кадетите на Србија!

Српските медиуми пренесуваат голем скандал кој денес се случил на улиците во Удине, Италија . Инцидентот го предизвика Албанец кој со нож ги нападна кадетските репрезентативци на нашиот северен сосед. Потврда за ова стигна од потпретседателот на Кошаркарскиот сојуз на Србија , Игор Ракочевиќ. „Зборуваше секакви глупости. Косово е Албанија , а не Србија