притисни ентер »

Халкбанк АД Скопје и оваа година со поддршка на Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Халкбанк АД Скопје и оваа година со поддршка на Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Во пресрет на петтото јубилејно издание на Ракометниот камп на капитенот и најдобриот стрелец на сите светски и европски првенства, Кирил Лазаров, Халкбанк АД Скопје го објави четвртото по ред партнерство на овој проект, и тоа со најголема поддршка досега. Ракометниот камп ќе се одржи во две смени, од 19 до 25 јуни и од 25 јуни до 1 јули 2019 година

Халкбанк АД Скопје и оваа година со поддршка на Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Халкбанк АД Скопје и оваа година со поддршка на Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Халки ќе ги забавува децата во Охрид и ќе доделува штедни книшки од 3.000 денари. Во пресрет на петтото јубилејно издание на Ракометниот камп на капитенот и најдобриот стрелец на сите светски и европски првенства, Кирил Лазаров, Халкбанк АД Скопје го објави четвртото по ред партнерство на овој проект, и тоа со најголема поддршка досега. Ракометниот

Халкбанк АД Скопје и оваа година со поддршка на Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Халкбанк АД Скопје и оваа година со поддршка на Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Халки ќе ги забавува децата во Охрид и ќе доделува штедни книшки од 3.000 ден. Во пресрет на петтото јубилејно издание на Ракометниот камп на капитенот и најдобриот стрелец на сите светски и европски првенства, Кирил Лазаров, Халкбанк АД Скопје го објави четвртото по ред партнерство на овој проект, и тоа со најголема поддршка досега. Ракометниот камп

Халкбанк АД Скопје и оваа година со поддршка на Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Халкбанк АД Скопје и оваа година со поддршка на Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Халки ќе ги забавува децата во Охрид и ќе доделува штедни книшки од 3.000 ден. Во пресрет на петтото јубилејно издание на Ракометниот камп на капитенот и најдобриот стрелец на сите светски и европски првенства, Кирил Лазаров, Халкбанк АД Скопје го објави четвртото по ред партнерство на овој проект, и тоа со најголема поддршка досега. Ракометниот камп

Халкбанк АД Скопје и оваа година со поддршка на Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Халкбанк АД Скопје и оваа година со поддршка на Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Во пресрет на петтото јубилејно издание на Ракометниот камп на капитенот и најдобриот стрелец на сите светски и европски првенства, Кирил Лазаров, Халкбанк АД Скопје го објави четвртото по ред партнерство на овој проект, и тоа со најголема поддршка досега. Ракометниот камп ќе се одржи во две смени, од 19 до 25 јуни и од 25 јуни до 1 јули 2019 година