притисни ентер »

На инфективните одделенија се лекуваат 825 пациенти

На инфективните одделенија се лекуваат 825 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на ковид-19. Во болницата

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на Ковид-19. Во болницата

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на Ковид-19. Во болницата

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на Ковид-19. Во болницата

Во болниците во земјава се лекуваат 1.292 пациенти од КОВИД-19

Во болниците во земјава се лекуваат 1.292 пациенти од КОВИД-19

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на КОВИД-19. Во болницата

Во болници од ковид се лекуваат 1.292 пациенти, има 120 слободни кревети во ковид центрите, велат од Министерството за здравство

Во болници од ковид се лекуваат 1.292 пациенти, има 120 слободни кревети во ковид центрите, велат од Министерството за здравство

Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава е 1.292 и има околу 120 празни болнички кревети во ковид центрите, велат од Министерството за здравство. Оттаму додаваат дека во тек на денот се прават и исписи на оздравени пациенти со што ќе се ослободат

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти, слободни кревети има

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти, слободни кревети има

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на КОВИД-19. Во болницата

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти, слободни кревети има

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти, слободни кревети има

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на КОВИД-19. Во болницата

На инфективните одделенија во земјава се сместени близу 1.300 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се сместени близу 1.300 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се сместени близу 1.300 пациенти Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани

Во болниците во земјава се лекуваат 1.292 пациенти од КОВИД-19

Во болниците во земјава се лекуваат 1.292 пациенти од КОВИД-19

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на КОВИД-19. Во болницата

МЗ: На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти, слободни кревети има

МЗ: На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти, слободни кревети има

По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на КОВИД-19. Во болницата во Штип се хоспитализирани 56 пациенти. На  инфективното одделение во Тетово има 39 пациенти, во Велес се лекуваат 62 болни, а во Куманово 106 пациенти позитивни

Има околу 120 слободни места во ковид центрите

Има околу 120 слободни места во ковид центрите

По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на ковид-19. Во болницата во Штип се хоспитализирани 56 пациенти. „На  инфективното одделение во Тетово има 39 пациенти, во Велес се лекуваат 62 болни, а во Куманово 106 пациенти позитивни и суспектни

ИМА 120 ПРАЗНИ БОЛНИЧКИ КРЕВЕТИ - и сите имаат довод на кислород, тврдат здравствените власти

ИМА 120 ПРАЗНИ БОЛНИЧКИ КРЕВЕТИ - и сите имаат довод на кислород, тврдат здравствените власти

Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава е 1.292 и има околу 120 празни болнички кревети во ковид центрите, тврдат денеска од Министерството за здравство. Во тек на денот се прават и исписи на оздравени пациенти со што ќе се ослободат дополнителни

МЗ: Во болниците во земјава се лекуваат 1.292 пациенти позитивни или суспектни на КОВИД-19

МЗ: Во болниците во земјава се лекуваат 1.292 пациенти позитивни или суспектни на КОВИД-19

Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава е 1.292 и има околу 120 празни болнички кревети во ковид центрите. Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни

МЗ: Во болниците во земјава се лекуваат 1.292 пациенти позитивни или суспектни на Ковид-19

МЗ: Во болниците во земјава се лекуваат 1.292 пациенти позитивни или суспектни на Ковид-19

Фото: Б. Грданоски Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава е 1.292 и има околу 120 празни болнички кревети во ковид центрите. Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти

МЗ: Во болниците во земјава се лекуваат 1.292 пациенти позитивни или суспектни на КОВИД-19

МЗ: Во болниците во земјава се лекуваат 1.292 пациенти позитивни или суспектни на КОВИД-19

Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава е 1.292 и има околу 120 празни болнички кревети во ковид центрите. Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 825 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 825 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 75 пациенти позитивни и суспектни на Ковид-19. Во болницата