притисни ентер »

(ВИДЕО) Снимка која ќе ја гледате повторно и повторно: Мајка 3 пати си го спасила животот себе си и на децата во неколку секунди

(ВИДЕО) Снимка која ќе ја гледате повторно и повторно: Мајка 3 пати си го спасила животот себе си и на децата во неколку секунди

Мајка во Аргентина спасила две деца дури три пати во неколку секунди. На видеото кое е снимено во градот Росарио се гледа како возилото слетало од патот и „тргнало“ кон семејство во движење. Возачот наводно имал здравствени проблеми и изгубил контрола над возилото. Мајката и децата стоеле кај семафорот кога возилото речиси ги „собрало“. Мајката ги

Мајка во Аргентина 3 пати ги спаси децата за неколку секунди

Мајка во Аргентина 3 пати ги спаси децата за неколку секунди

Објавено е видео снимено во градот Росарио, на кое се гледа како возило слетува од патот и се движи директно кон мајка со две деца. Благодарение на нејзината брза реакција за само неколку секунди мајката успева три пати да го спаси својот живот и животите на децата. Возачот имал здравствени проблеми и изгубил контрола над возилото. Мајката и децата

Мајка во Аргентина 3 пати ги спаси децата за неколку секунди

Мајка во Аргентина 3 пати ги спаси децата за неколку секунди

Објавено е видео снимено во градот Росарио, на кое се гледа како возило слетува од патот и се движи директно кон мајка со две деца. Благодарение на нејзината брза реакција за само неколку секунди мајката успева три пати да го спаси својот живот и животите на децата. Возачот имал здравствени проблеми и изгубил контрола над возилото. Мајката и децата