притисни ентер »

ЕП 2020: Португалски бек скокна 75 см., Шмит непогрешлив во додавањe!

ЕП 2020: Португалски бек скокна 75 см., Шмит непогрешлив во додавањe!

Во моментов е во тек првиот меч (Шпанија-Чешка) од втората фаза на Европското ракометно првенство што се игра во Австрија, Шведска и во Норвешка. Сепак не е предоцна да се сумираат некои карактеристики од групната фаза во која сите селекции одиграа по 3 меча. Почетната бројка од 24 репрезентации на првенството, сега е преполовена. Според статистиките,

ЕП 2020: Португалски бек скокна 75 см., Шмит непогрешлив во додавањe!

ЕП 2020: Португалски бек скокна 75 см., Шмит непогрешлив во додавањe!

Во моментов е во тек првиот меч (Шпанија-Чешка) од втората фаза на Европското ракометно првенство што се игра во Австрија, Шведска и во Норвешка. Сепак не е предоцна да се сумираат некои карактеристики од групната фаза во која сите селекции одиграа по 3 меча. Почетната бројка од 24 репрезентации на првенството, сега е преполовена. Според статистиките,