притисни ентер »

ХАОCOТ ПРОДОЛЖУВА НИЗ УЛИЦИТЕ ВО СКОПЈЕ: За да не зaглaвите во сообраќајот избегнувajте го овој патен правец

ХАОCOТ ПРОДОЛЖУВА НИЗ УЛИЦИТЕ ВО СКОПЈЕ: За да не зaглaвите во сообраќајот избегнувajте го овој патен правец

Возачите и утрово „заглавиja“ кај мостот Гоце Делчев среде центарот на Скопје. Сообраќајниот хaoс кој ги peволтира возачите и поради кој, како што велат, доцнат на своите работни места, ќе трае повеќе од еден месец. Доклку имате можност, избeгнeте го потeгoт од крстосницата со булеварот Свети Климент Охридски до крстосницата со улицата Филип Втори

Хаос и утрово во Скопје: Избегнете го мостот Гоце Делчев за да не заглавите во сообраќај (ФОТО)

Хаос и утрово во Скопје: Избегнете го мостот Гоце Делчев за да не заглавите во сообраќај (ФОТО)

Возачите и утрово „заглавија“ кај мостот Гоце Делчев среде центарот на Скопје. Сообраќајниот хаос кој ги револтира возачите и поради кој, како што велат, доцнат на своите работни места, ќе трае повеќе од еден месец. Доклку имате можност, избегнете го потегот од крстосницата со булеварот Свети Климент Охридски до крстосницата со улицата Филип Втори

Хаос и утрово во Скопје: Избегнете го овој патен правец за да не заглавите во сообраќај (ФОТО)

Хаос и утрово во Скопје: Избегнете го овој патен правец за да не заглавите во сообраќај (ФОТО)

Хаос и утрово во Скопје: Избегнете го овој патен правец за да не заглавите во сообраќај (ФОТО) Возачите и утрово „заглавија“ кај мостот Гоце Делчев среде центарот на Скопје. Сообраќајниот хаос кој ги револтира возачите и поради кој, како што велат, доцнат на своите работни места, ќе трае повеќе од еден месец. Доклку имате можност, избегнете го потегот

Возачите заглавија кај мостот Гоце Делчев - Избегнете ја гужвата во градот

Возачите заглавија кај мостот Гоце Делчев - Избегнете ја гужвата во градот

Возачите и утрово „заглавија“ кај мостот Гоце Делчев среде центарот на Скопје. Доклку имате можност, избегнете го потегот од крстосницата со булеварот Свети Климент Охридски до крстосницата со улицата Филип Втори Македонски, како и булеварот ВМРО од булеварот Партизански одреди до самиот мост. ФОТО. Курир