притисни ентер »

Карпош: На улиците фрлени 35 тони сол

Карпош: На улиците фрлени 35 тони сол

Во текот на изминатата вечер во Општина Карпош беа фрлени 35 тони сол, за полесно топење на снегот и побезбедно движење на граѓаните и сите учесници во сообраќајот, соопшти општината и јави дека и денеска продолжила акцијата на зимските служби за чистење на снегот во Карпош. „Ангажирани се четири  камиони кои главно се концентрирани на расчистување

Карпош: На улиците фрлени 35 тони сол

Карпош: На улиците фрлени 35 тони сол

Во текот на изминатата вечер во Општина Карпош беа фрлени 35 тони сол, за полесно топење на снегот и побезбедно движење на граѓаните и сите учесници во сообраќајот, соопшти општината и јави дека и денеска продолжила акцијата на зимските служби за чистење на снегот во Карпош. „Ангажирани се четири  камиони кои главно се концентрирани на расчистување

Карпош: На улиците фрлени 35 тони сол

Карпош: На улиците фрлени 35 тони сол

Во текот на изминатата вечер во Општина Карпош беа фрлени 35 тони сол, за полесно топење на снегот и побезбедно движење на граѓаните и сите учесници во сообраќајот, соопшти општината и јави дека и денеска продолжила акцијата на зимските служби за чистење на снегот во Карпош. „Ангажирани се четири  камиони кои главно се концентрирани на расчистување

На улиците во Карпош фрлени 35 тони сол

На улиците во Карпош фрлени 35 тони сол

Во текот на изминатата вечер во општина Карпош беа фрлени 35 тони сол за полесно топење на снегот и побезбедно движење на граѓаните и сите учесници во сообраќајот, соопшти општината и јави дека и денеска продолжила акцијата на зимските служби за чистење на снегот во Карпош. „Ангажирани се четири  камиони кои главно се концентрирани на расчистување

Населбите Нерези и Козле целосно заборавени од Стефан Богоев: Општината лажно ветува дека се чистат улиците во Карпош (ФОТО)

Населбите Нерези и Козле целосно заборавени од Стефан Богоев: Општината лажно ветува дека се чистат улиците во Карпош (ФОТО)

Снегот речиси и да ги изненади градските власти, особено општинските кои малку потешко се справуваат со снегот. Утрово жители од повеќе населби во Карпош се жалат на неисчистениот снег иако тоа преку соопштение го ветиле од општината Карпош. -Лага и само лага, градоначалникот никаде го нема, а граѓаните сами треба да си го чистат снегот во 21 век

Населбите Нерези и Козле целосно заборавени од Стефан Богоев: Општината лажно ветува дека се чистат улиците во Карпош (ФОТО)

Населбите Нерези и Козле целосно заборавени од Стефан Богоев: Општината лажно ветува дека се чистат улиците во Карпош (ФОТО)

Населбите Нерези и Козле целосно заборавени од Стефан Богоев: Општината лажно ветува дека се чистат улиците во Карпош (ФОТО) Снегот речиси и да ги изненади градските власти, особено општинските кои малку потешко се справуваат со снегот. Утрово жители од повеќе населби во Карпош се жалат на неисчистениот снег иако тоа преку соопштение го ветиле од општината

Зимските служби на терен - се чисти снегот во Карпош

Зимските служби на терен - се чисти снегот во Карпош

Зимските служби на Општина Карпош уште денеска почнаа да ги чистат покритичните, повисоки места во Општината. Во овие моменти се отстранува снегот во Жданец, Трнодол, повисоките места на Козле, Бардовци, Горно и Средно Нерези, како и долж сервисните улици во Карпош, се наведува во соопштението од општината. На терен, од општината информираат дека активно

Зимските служби го отстрануваат снегот во Карпош

Зимските служби го отстрануваат снегот во Карпош

Според соопштението од општината, во овие моменти се отстранува снегот во Жданец, Трнодол, повисоките места на Козле, Бардовци, Горно и Средно Нерези, како и долж сервисните улици во Карпош. На терен, активно работат два камиони со придружна механизација, при што се истурени поголеми количиества сол во посочените урбани заедници. Исто така, локалната

Зимските служби на терен- се чисти снегот во Карпош

Зимските служби на терен- се чисти снегот во Карпош

Зимските служби на Општина Карпош уште денеска почнаа да ги чистат покритичните, повисоки места во Општината. Во овие моменти се отстранува снегот во Жданец, Трнодол, повисоките места на Козле, Бардовци, Горно и Средно Нерези, како и долж сервисните улици во Карпош, се наведува во соопштението од општината. На терен, од општината информираат дека активно

Зимските служби на терен - се чисти снегот во Карпош

Зимските служби на терен - се чисти снегот во Карпош

Зимските служби на Општина Карпош уште денеска почнаа да ги чистат покритичните, повисоки места во Општината. Во овие моменти се отстранува снегот во Жданец, Трнодол, повисоките места на Козле, Бардовци, Горно и Средно Нерези, како и долж сервисните улици во Карпош, се наведува во соопштението од општината. На терен, од општината информираат дека активно

loading...
Втор ден Карпош се справува со снежните врнежи

Втор ден Карпош се справува со снежните врнежи

Во текот на изминатата вечер во Општина Карпош беа фрлени 35 тони сол, за полесно топење на снегот и побезбедно движење на граѓаните и сите учесници во сообраќајот. Денеска продолжи акцијата на зимските служби за чистење на снегот во Карпош. Ангажирани се четири камиони кои главно се концентрирани на расчистување на повисоките места во Општината,