притисни ентер »

Владимир Штимац: Прифаќам и да умрам, само Србија да стане светски првак

Владимир Штимац: Прифаќам и да умрам, само Србија да стане светски првак

Поранешниот српски кошаркарски репрезентативец, Владимир Штимац, актуелен кошаркар на Турк Телеком на 16 дена пред почетокот на Мундобаскетот емотивно зборува за претстојното СП. Штимац со Србија освои олимписко сребро во 2016, светско сребро во 2014 и европско сребро во 2017. „Треба да ги пуштиме момците самите да се борат. Без притисок на медиумите

Владимир Штимац: Прифаќам и да умрам, само Србија да стане светски првак

Владимир Штимац: Прифаќам и да умрам, само Србија да стане светски првак

Поранешниот српски кошаркарски репрезентативец, Владимир Штимац, актуелен кошаркар на Турк Телеком на 16 дена пред почетокот на Мундобаскетот емотивно зборува за претстојното СП. Штимац со Србија освои олимписко сребро во 2016, светско сребро во 2014 и европско сребро во 2017. „Треба да ги пуштиме момците самите да се борат. Без притисок на медиумите