притисни ентер »

ЛЕПА БРЕНА САКА МУЗЕЈ ПОСВЕТЕН НА НЕА (фото)

ЛЕПА БРЕНА САКА МУЗЕЈ ПОСВЕТЕН НА НЕА (фото)

Фолк дивата Лепа Брена (60) сигурна е дека создавање музеј во нејзина чест би била одлична идеја, со што на тој начин на помладите генерации ќе им покаже што се правела во повеќедецениската кариера. Таа ги споменала и куклите со нејзиниот лик, кои некогаш наголемо се продавале. – Задржав еден пакет Барбики кои ги чувам, бидејќи за мене имаат емотивна

Лепа Брена станува „Бјути Брена“! Пејачката најави музеј и козметичка линија

Лепа Брена станува „Бјути Брена“! Пејачката најави музеј и козметичка линија

Многу нови идеи и бизниси започнаа ѕвездите ширум светот и на балканов заради пандемијата од корона вирусот, па така и Лепа Брена размислува за нови бизниси меѓу кои ги најавува „Бренеа бјути“ и „Брена здравје“. Но она што исто така го развива од идеа до реализација е нејзиниот музеј во кој ќе ги изложи сите костими, плочи, кукли со нејзин лик, филмови

Лепа Брена планира да отвори музеј: Место ќе има и за малите Бренички

Лепа Брена планира да отвори музеј: Место ќе има и за малите Бренички

Фолкерката и југословенска sвезда Лепа Брена (60) вели дека музејот ќе биде одлична идеја за неа и дека на тој начин ќе им покаже на помладите генерации што сторила во нејзината повеќедецениска кариера. Брена дојде до куклите со лицето, кои порано се продаваа многу. - Задржав еден пакет Барби и ги чувам, бидејќи тие имаат емотивна вредност за мене

Лепа Брена ќе отвори музеј во нејзина чест – Пејачката открива што ќе содржи

Лепа Брена ќе отвори музеј во нејзина чест – Пејачката открива што ќе содржи

ИЗВОР Скопје24 | јуни 9, 2021 Фолкерката Лепа Брена (60) е сигурна дека музејот ќе биде одлична идеја за неа и дека на тој начин ќе им покаже на помладите генерации што сторила во нејзината повеќедецениска кариера. Неспорно е дека таа постигнала многу, но таа е толку присутна во јавноста што малкумина би уживале да ги видат, да речеме, разоткриените

Музеј посветен на Лепа Брена? Фолк дивата ОТКРИЛА: Покрај плочи, касети, филмови и костими ќе се најде и ОВА

Музеј посветен на Лепа Брена? Фолк дивата ОТКРИЛА: Покрај плочи, касети, филмови и костими ќе се најде и ОВА

Фолк дивата Лепа Брена (60) сигурна е дека создавање музеј во нејзина чест би била одлична идеја, со што на тој начин на помладите генерации ќе им покаже што се правела во повеќедецениската кариера. Таа ги споменала и куклите со нејзиниот лик, кои некогаш наголемо се продавале. – Задржав еден пакет Барбики кои ги чувам, бидејќи за мене имаат емотивна

Музеј посветен на Лепа Брена? Фолк дивата ОТКРИЛА: Покрај плочи, касети, филмови и костими ќе се најде и ОВА

Музеј посветен на Лепа Брена? Фолк дивата ОТКРИЛА: Покрај плочи, касети, филмови и костими ќе се најде и ОВА

Фолк дивата Лепа Брена (60) сигурна е дека создавање музеј во нејзина чест би била одлична идеја, со што на тој начин на помладите генерации ќе им покаже што се правела во повеќедецениската кариера. Таа ги споменала и куклите со нејзиниот лик, кои некогаш наголемо се продавале. – Задржав еден пакет Барбики кои ги чувам, бидејќи за мене имаат емотивна

Музеј посветен на Лепа Брена: Покрај албумите, наградите и костимите, ќе се најдат и Бреничките

Музеј посветен на Лепа Брена: Покрај албумите, наградите и костимите, ќе се најдат и Бреничките

Фолк-пејачката Лепа Брена за време на едно свое гостување откри дека е сигурна дека музеј во нејзина чест е одлична идеја и дека на тој начин би им покажала на помладите генерации што постигна во текот на својата повеќедецениска успешна кариера. Пејачката ги потсети сите на куклите-барбики со нејзиниот лик, кои се продаваа како „алва“, што би се рекло,