притисни ентер »

"Spice Girls" не се откажуваат

"Spice Girls" не се откажуваат

Популарните "Спајсици" по шест години повторно ќе се соберат поради турнеја. "Spice Girls" наводно закажале и седми концерт на турнејата, за да им се приклучи и Викторија Бекам. Откако "Spice Girls" неодамна и официјално ги објавиле датумите на концертите на турнејата низ Велика Британија, која стартува во јуни 2019. година, поради која се собираат

„Спајс грлс“ закажаа седми концерт на турнејата заради Викторија

„Спајс грлс“ закажаа седми концерт на турнејата заради Викторија

„Спајс грлс“, наводно, го закажале и седмиот концерт на турнејата за да им се придружи Викторија Бекам. Откако „Спајс грлс”, неодамна официјално ги објавија датумите на концертите на турнејата во Велика Британија, која започнува во јуни 2019 година, поради која се состануваат повторно по шест години, Викторија Бекам им посака среќа, но исто така откри

„Спајс грлс“ закажаа седми концерт на турнејата заради Викторија

„Спајс грлс“ закажаа седми концерт на турнејата заради Викторија

„Спајс грлс“, наводно, го закажале и седмиот концерт на турнејата за да им се придружи Викторија Бекам. Откако „Спајс грлс”, неодамна официјално ги објавија датумите на концертите на турнејата во Велика Британија, која започнува во јуни 2019 година, поради која се состануваат повторно по шест години, Викторија Бекам им посака среќа, но исто така откри

„Спајс грлс“ закажаа седми концерт на турнејата заради Викторија

„Спајс грлс“ закажаа седми концерт на турнејата заради Викторија

„Спајс грлс“, наводно, го закажале и седмиот концерт на турнејата за да им се придружи Викторија Бекам. Откако „Спајс грлс”, неодамна официјално ги објавија датумите на концертите на турнејата во Велика Британија, која започнува во јуни 2019 година, поради која се состануваат повторно по шест години, Викторија Бекам им посака среќа, но исто така откри

„Спајс грлс“ најавија и седми концерт за да им се приклучи и Викторија Бекам

„Спајс грлс“ најавија и седми концерт за да им се приклучи и Викторија Бекам

Британската музичка група „Спајс грлс“ наводно закажала и седми концерт на турнејата со цел барем на еден настап на сцената им се приклучи и нивната колешка Викторија Бекам. Сопругата на популарниот поранешен фудбалер Дејвид Бекам првично најави дека нема да биде во можност да им се приклучи на „спајсици“ на турнејата поради обврските што ги има околу

„Спајс Грлс“ не се откажуваат: „Викторија Бекам ќе ни се приклучи на турнејата!“

„Спајс Грлс“ не се откажуваат: „Викторија Бекам ќе ни се приклучи на турнејата!“

Популарните “Спајсици” по шест години повторно ќе се соберат поради турнеја. „Spice Girls„ наводно закажале и седми концерт на турнејата, за да им се приклучи и Викторија Бекам. Откако „Spice Girls„ неодамна и официјално ги објавиле датумите на концертите на турнејата низ Велика Британија, која стартува во јуни 2019. година, поради која се собираат

Само за Викторија Бекам, „Спајс Грлс“ најавија и седми концерт

Само за Викторија Бекам, „Спајс Грлс“ најавија и седми концерт

Британската музичка група „Спајс Грлс“ наводно закажале и седми концерт на турнејата со цел барем на еден настап на сцената им се приклучи и нивната колешка Викторија Бекам. Сопругата на популарниот поранешен фудбалер Дејвид Бекам, првично најави дека нема да биде во можност да им се приклучи на „Спајсици“ на турнејата поради обврските кои ги има околу

“Spice Girls” не се откажуваат: Викторија сепак ќе ни се приклучи на турнејата

“Spice Girls” не се откажуваат: Викторија сепак ќе ни се приклучи на турнејата

Популарните “Спајсици” по шест години повторно ќе се соберат поради турнеја. “Spice Girls” наводно закажале и седми концерт на турнејата, за да им се приклучи и Викторија Бекам. Откако “Spice Girls” неодамна и официјално ги објавиле датумите на концертите на турнејата низ Велика Британија, која стартува во јуни 2019. година, поради која се собираат

"Spice Girls" не се откажуваат: Викторија сепак ќе ни се приклучи на турнејата

"Spice Girls" не се откажуваат: Викторија сепак ќе ни се приклучи на турнејата

Популарните "Спајсици" по шест години повторно ќе се соберат поради турнеја. "Spice Girls" наводно закажале и седми концерт на турнејата, за да им се приклучи и Викторија Бекам. Откако "Spice Girls" неодамна и официјално ги објавиле датумите на концертите на турнејата низ Велика Британија, која стартува во јуни 2019. година, поради која се собираат

Само за Викторија Бекам, „Спајс Грлс“ најавија и седми концерт

Само за Викторија Бекам, „Спајс Грлс“ најавија и седми концерт

Британската музичка група „Спајс Грлс“ наводно закажале и седми концерт на турнејата со цел барем на еден настап на сцената им се приклучи и нивната колешка Викторија Бекам. Сопругата на популарниот поранешен фудбалер Дејвид Бекам, првично најави дека нема да биде во можност да им се приклучи на „Спајсици“ на турнејата поради обврските кои ги има околу