притисни ентер »

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс

Трипуновски: Ситуацијата е алармантна, земјоделците се пред колапс Во моментов се случува една катастрофа со откупот на праската во Росоман, јас на прес-конференција пред неколку дена ги повикав премиерот и министерот Николовски, кој ако сеуште е министер, бидејќи гледаме дека не се однесува како министер, изјави за тв21, Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ

Трипуновски: Земјоделците се пред колапс, во Росоман се сечат цели плантажи со праски

Трипуновски: Земјоделците се пред колапс, во Росоман се сечат цели плантажи со праски

Во моментов се случува една катастрофа со откупот на праската во Росоман, јас на прес-конференција пред неколку дена ги повикав премиерот и министерот Николовски, кој ако сеуште е министер, бидејќи гледаме дека не се однесува како министер, изјави за тв21, Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ. Во моментов сме сведоци дека во Росоман се сечат цели плантажи