притисни ентер »

“Леб до секој дом” пекарата Мал Oдмор и порталот Опсервер во општествено одговорна акција

“Леб до секој дом” пекарата Мал Oдмор и порталот Опсервер во општествено одговорна акција

Поаѓајќи од желбата да помогнеме во оваа лоша ситуација, заедно со познатата пекара “Мал Одмор” се одлучивме на еден чекор кој ќе придонесе жителите на Скопје да имаат пристап до леб без да го напуштат својот дом и без да бидат изложени на ризик од зараза со корона вирусот. Бидејќи лебот е основна намирница во нашата исхрана, одлучивме да организираме