притисни ентер »

Возач удрил 21 годишна девојка на пешачки во Струмица па избегал од местото на настанот

Возач удрил 21 годишна девојка на пешачки во Струмица па избегал од местото на настанот

Вечерва околу 19:40 часот на крстосница на улиците „Ленинова“ со „4 јули“ во центарот на градот, на пешачки премин, автомобил удрил во 21-годишната В.Б. од село Русиново, која престојувала во Струмица. Веста ја потврди портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, која информираше дека возилото го напуштило местото на несреќата, а девојката

Несреќа пред полициски час во Македонија: Прегазена девојка, возачот избегал

Несреќа пред полициски час во Македонија: Прегазена девојка, возачот избегал

Вечерва околу 19:40 часот на крстосница на улиците „Ленинова“ со „4 јули“ во центарот на градот, на пешачки премин, автомобил удрил во 21-годишната В.Б. од село Русиново, која престојувала во Струмица. Веста ја потврди портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, која информираше дека возилото го напуштило местото на несреќата, а девојката

Пpегазена девојка во Струмица, итно пренесена на скопските клиники, возачот побeгнал од местото на нecpеќата

Пpегазена девојка во Струмица, итно пренесена на скопските клиники, возачот побeгнал од местото на нecpеќата

Вечерва околу 19:40 часот на крстосница на улиците „Ленинова“ со „4 јули“ во центарот на градот, на пешачки премин, автомобил удрил во 21-годишната В.Б. од село Русиново, која престојувала во Струмица. Веста ја потврди портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, која информираше дека возилото го напуштило местото на несреќата, а девојката

Пpaгазена девојка во Струмица, итно пренесена на скопските клиники, возачот побeгнал од местото на нecpеќата

Пpaгазена девојка во Струмица, итно пренесена на скопските клиники, возачот побeгнал од местото на нecpеќата

Вечерва околу 19:40 часот на крстосница на улиците „Ленинова“ со „4 јули“ во центарот на градот, на пешачки премин, автомобил удрил во 21-годишната В.Б. од село Русиново, која престојувала во Струмица. Веста ја потврди портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова, која информираше дека возилото го напуштило местото на несреќата, а девојката