притисни ентер »

Мицкоски објави документи: НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ГАЗИ БАБА

Мицкоски објави документи: НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ГАЗИ БАБА

Сакате вистинска солидарност? Повлечете го предлогот за драстично кратење на плати на работниците, откажете се од функционерските плати и работете про боно додека трае кризата, затоа што само така се сака Македонија! Ова не е време на ситно политиканство, туку на мудри одлуки, објави Мицкоски на Твитер. Документите се однесуваат за нови привремени

Мицкоски објави документи: НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ГАЗИ БАБА

Мицкоски објави документи: НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ГАЗИ БАБА

Сакате вистинска солидарност? Повлечете го предлогот за драстично кратење на плати на работниците, откажете се од функционерските плати и работете про боно додека трае кризата, затоа што само така се сака Македонија! Ова не е време на ситно политиканство, туку на мудри одлуки, објави Мицкоски на Твитер. Документите се однесуваат за нови привремени

Мицкоски: Додека Заев крати на плати на работниците, во Гази Баба одвојуваат 15 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА

Мицкоски: Додека Заев крати на плати на работниците, во Гази Баба одвојуваат 15 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА

Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме, пишува претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на Фејсбук. „Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така лошо, бидејќи граѓаните ќе може да ја направат разликата, но она што вистински загрижува

Мицкоски: Додека Заев крати на плати на работниците, во Гази Баба одвојуваат 15 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА

Мицкоски: Додека Заев крати на плати на работниците, во Гази Баба одвојуваат 15 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА

Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме, пишува претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на Фејсбук. „Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така лошо, бидејќи граѓаните ќе може да ја направат разликата, но она што вистински загрижува

Мицкоски: Додека Заев бара кратење на плати, во Гази Баба склучуваат договори за привремени вработувања

Мицкоски: Додека Заев бара кратење на плати, во Гази Баба склучуваат договори за привремени вработувања

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот фејсбук профил објави договор склучен од страна на општина Гази Баба на 17.03.2020 година за привремени вработувања во износ од 15 милиони денари. Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме. Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми

Мицкоски: Во исто време кога Заев порачува кратење на платите на работниците, во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања

Мицкоски: Во исто време кога Заев порачува кратење на платите на работниците, во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања

Мицкоски: Во исто време кога Заев порачува кратење на платите на работниците, во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме. Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така

МИЦКОСКИ СО ДОКУМЕНТИ: Од вас бараат да стиснете заби, а тие продолжуваат со партиски вработувања

МИЦКОСКИ СО ДОКУМЕНТИ: Од вас бараат да стиснете заби, а тие продолжуваат со партиски вработувања

Христијан МИЦКОСКИ Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме. Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така лошо, бидејќи граѓаните ќе може да ја направат разликата, но она што вистински загрижува е што не престануваат да бидат лицемери, во исто

Мицкоски: Заев порачува кратење на платите, a во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања

Мицкоски: Заев порачува кратење на платите, a во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања

Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме. Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така лошо, бидејќи граѓаните ќе може да ја направат разликата, но она што вистински загрижува е што не престануваат да бидат лицемери, во исто време кога се неспособни

Мицкоски: Во исто време кога Заев порачува кратење на платите на работниците, во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања

Мицкоски: Во исто време кога Заев порачува кратење на платите на работниците, во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања

Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме. Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така лошо, бидејќи граѓаните ќе може да ја направат разликата, но она што вистински загрижува е што не престануваат да бидат лицемери, во исто време кога се неспособни

Мицкоски: Во општината каде се власт Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови привремени партиски вработувања

Мицкоски: Во општината каде се власт Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови привремени партиски вработувања

Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме. Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така лошо, бидејќи граѓаните ќе може да ја направат разликата, но она што вистински загрижува е што не престануваат да бидат лицемери, во исто време кога се неспособни

Мицкоски: Во исто време кога Заев порачува кратење на платите на работниците, во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања

Мицкоски: Во исто време кога Заев порачува кратење на платите на работниците, во општина Гази Баба обезбедуваат 15 милиони денари за нови партиски вработувања

Ајде што задоцнето, делумно и лошо ги копираат анти кризните мерки што ги предлагаме. Ајде што Зоран Заев копира и оди со интервјуа на истите медиуми каде што веќе сум гостувал, што и не е така лошо, бидејќи граѓаните ќе може да ја направат разликата, но она што вистински загрижува е што не престануваат да бидат лицемери, во исто време кога се неспособни

Мицкоски: Лицемерно е на работниците да им кратите плати, а од друга страна вработувате нови партиски кадри

Мицкоски: Лицемерно е на работниците да им кратите плати, а од друга страна вработувате нови партиски кадри

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, преку фејсбук упати апел до власта да престане да биде лицемерна и во исто време кога Заев им порачува на работниците да „стиснат заби“ затоа што ќе се кратат плати, во општината Гази Баба да обезбедуваат 15 милиони денари за нови приврмени вработувања. Неговиот статус ви го пренесуваме во целост. -Ајде што