Топ 10 најубави автомобили за 2019 година

За вкусовите велат, не се расправа и секој има свој критериум за тоа што е убаво. Но, кога станува збор за автомобили, некои модели едноставно пленуваат со својата појава. Порталот AutoGuide направи истражување и состави листа од десетте најубави модели на автомобили за 2019 година. Дизајнот на овие автомобили заслужил највисоки оцени од испитаниците