притисни ентер »

Сè повеќе мажи се одлучуваат за пластични операции

Сè повеќе мажи се одлучуваат за пластични операции

Естетските операции до неодамна беа табу тема, особено меѓу посилниот пол. Но, Американското здружение на пластични хирурзи сега тврди дека мажите често легнуваат под нож и тоа првенствено поради настојувањето што подолго да го задржат младоликиот изглед. Згора на тоа, бројот на такви операции меѓу мажите се зголемил за 29 отсто во однос на 2000-та

Сè повеќе мажи се одлучуваат за пластични операции, а еве што прават најчесто

Сè повеќе мажи се одлучуваат за пластични операции, а еве што прават најчесто

Естетските операции до неодамна беа табу тема, особено меѓу посилниот пол. Но, Американското здружение на пластични хирурзи сега тврди дека мажите често легнуваат под нож и тоа првенствено поради настојувањето што подолго да го задржат младоликиот изглед. Згора на тоа, бројот на такви операции меѓу мажите се зголемил за 29 отсто во однос на 2000-та