20 прашања за во карантин, со кои ќе го запознаете партнерот подобро

Ако имаш временска машина, во кој период би отпатувал? Имаш златна рипка и можност да си замислиш 3 желби, кои се тие? Периодов минувате многу време дома и на моменти сигурно ви се чини дека повеќе немате за што да разговарате со вашиот партнер. --> За да ја разгорите искрата и да дојдете до некои интересни информации за него, треба да ги поставите