Викенд Тарифа: Czinger Vehicles го најави хиперавтомобилот 21C

Калифорниската компанија Czinger Vehicles најави дека на престојниот Саем за автомобили во Женева ќе го претстави својот хиперавтомобил 21C Од компанијата наведуваат дека 21C има иконски дизајн со линиска конфигурација на седење, како и револуционерна технологија која пружа „доминантни перформанси“. Од Czinger исто така истакнуваат и дека 21C има силен