притисни ентер »

Полицијата најде украдено „бмв“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија

Полицијата најде украдено „бмв“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија

Скопјанец пријавил дека му е украдено возилото „бмв“, кое го оставил отклучено и во погон, на ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија. „ Веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу 20 часот возилото е пронајдено во с.Лака и ќе биде вратено на сопственикот“ соопшти МВР. Се преземаат

Вратен автомобил, кој бил украден откако сопственикот го оставил отклучен

Вратен автомобил, кој бил украден откако сопственикот го оставил отклучен

Од Министерството за внатрешни работи информираат дека е пронајден автомобил два часа откако бил пријавен за украден. „На 14.09.2021 во 18,07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв“ со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Веднаш се преземени

Полицијата најде украдено „бмв“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија

Полицијата најде украдено „бмв“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија

Скопјанец пријавил дека му е украдено возилото „бмв“, кое го оставил отклучено и во погон, на ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија. „ Веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу 20 часот возилото е пронајдено во с.Лака и ќе биде вратено на сопственикот“ соопшти МВР. Се преземаат

Полицијата најде украдено „бе-ем-ве“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија

Полицијата најде украдено „бе-ем-ве“, сопственикот го оставил отклучено кај Лептокарија

Скопјанец пријавил дека му е украдено возилото „бе-ем-ве“, кое го оставил отклучено и во погон, на ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија. „Веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу 20 часот возилото е пронајдено во с.Лака и ќе биде вратено на сопственикот“, соопшти МВР. Се преземаат

Сопственикот оставил БМВ со клуч на брава, полицијата го пронајде за два часа по кражбата

Сопственикот оставил БМВ со клуч на брава, полицијата го пронајде за два часа по кражбата

Попладнево во 18:07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.„Никола Русински" позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв" со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Како што соопшти МВР, веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу

МВР за два часа најде украдено БМВ кое сопственикот го оставил со клуч на брава

МВР за два часа најде украдено БМВ кое сопственикот го оставил со клуч на брава

Попладнево во 18:07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.„Никола Русински" позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв" со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Како што соопшти МВР, веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу

МВР: Пронајдено возило „бмв“, ќе му биде вратено на сопственикот за нецели  два часа откако му било одземено

МВР: Пронајдено возило „бмв“, ќе му биде вратено на сопственикот за нецели два часа откако му било одземено

Попладнево во 18:07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.„Никола Русински“ позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв“ со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Како што соопшти МВР, веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу

МВР: Пронајдено возило „бмв“, ќе му биде вратено на сопственикот за нецели  два часа откако му било одземено

МВР: Пронајдено возило „бмв“, ќе му биде вратено на сопственикот за нецели два часа откако му било одземено

Попладнево во 18:07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.„Никола Русински“ позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв“ со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Како што соопшти МВР, веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу

Пронајдено е возило „бмв” и ќе биде вратено на сопственикот за нецели два часа

Пронајдено е возило „бмв” и ќе биде вратено на сопственикот за нецели два часа

Пронајдено е возило „бмв” и ќе биде вратено на сопственикот за нецели два часа М.Т. Пред 4 минути Полиција/ фото МВР На 14.09.2021 во 18,07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв” со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Веднаш се преземени

Му го украле „БМВ-то“ позади ТЦ Лептокарија, полицијата го пронашла по два часа

Му го украле „БМВ-то“ позади ТЦ Лептокарија, полицијата го пронашла по два часа

На 14.09.2021 во 18,07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв” со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу 20 часот возилото