притисни ентер »

ХИТ ВИДЕО: Камионџија СЕ ВРАЌА КОГА СИТЕ ОДАТ И коментира: „Нашите Македончиња дека ќе одат кај грците ДА ЈА ОПРАВАТ, кај кумчото и после...“

ХИТ ВИДЕО: Камионџија СЕ ВРАЌА КОГА СИТЕ ОДАТ И коментира: „Нашите Македончиња дека ќе одат кај грците ДА ЈА ОПРАВАТ, кај кумчото и после...“

Македонски камионџија ја коментира колонота која е направена од Македонците кои одат на продолжен викенд во Грција. Мајсторот дефинитивно на еден начин ги исмева луѓево кои прават енормна колона на возила можеби е пред граничниот премин на кој изутринава имаше колона од преку 2 километри. Да бидете заробени во една ваква колона ова е пекол:

ХИТ ВИДЕО: Камионџија СЕ ВРАЌА КОГА СИТЕ ОДАТ И коментира: „Нашите Македончиња дека ќе одат кај грците ДА ЈА ОПРАВАТ, кај кумчото и после...“

ХИТ ВИДЕО: Камионџија СЕ ВРАЌА КОГА СИТЕ ОДАТ И коментира: „Нашите Македончиња дека ќе одат кај грците ДА ЈА ОПРАВАТ, кај кумчото и после...“

Македонски камионџија ја коментира колонота која е направена од Македонците кои одат на продолжен викенд во Грција. Мајсторот дефинитивно на еден начин ги исмева луѓево кои прават енормна колона на возила можеби е пред граничниот премин на кој изутринава имаше колона од преку 2 километри. Да бидете заробени во една ваква колона ова е пекол:

ХИТ ВИДЕО: Камионџија СЕ ВРАЌА КОГА СИТЕ ОДАТ И коментира: „Нашите Македончиња дека ќе одат кај грците ДА ЈА ОПРАВАТ, кај кумчото и после...“

ХИТ ВИДЕО: Камионџија СЕ ВРАЌА КОГА СИТЕ ОДАТ И коментира: „Нашите Македончиња дека ќе одат кај грците ДА ЈА ОПРАВАТ, кај кумчото и после...“

Македонски камионџија ја коментира колонота која е направена од Македонците кои одат на продолжен викенд во Грција. Мајсторот дефинитивно на еден начин ги исмева луѓево кои прават енормна колона на возила можеби е пред граничниот премин на кој изутринава имаше колона од преку 2 километри. Да бидете заробени во една ваква колона ова е пекол:

ВИДЕО ОД ДОЛГАТА КОЛОНА КОН ГРЦИЈА: „Ќе одат кај соседите, кај кумовите на продолжен викенд и потоа друг ни е виновен“

ВИДЕО ОД ДОЛГАТА КОЛОНА КОН ГРЦИЈА: „Ќе одат кај соседите, кај кумовите на продолжен викенд и потоа друг ни е виновен“

Македонскиот камионџија Живко Петров ја снимил колонота која е направена од Македонците кои одат на продолжен викенд во Грција. Енормната колона на возила можеби е пред граничниот премин на кој изутринава имаше колона од преку 2 километри. „Ќе одат кај кумовите“, коментира Петров. Да бидете заробени во една ваква колона ова е пекол: