притисни ентер »

Сагата со заглавените Македонци низ Европа продолжува: Државата за враќање на нашинците од Хрватска им нуди билети по повисоки цени од реалните (ФОТО)

Сагата со заглавените Македонци низ Европа продолжува: Државата за враќање на нашинците од Хрватска им нуди билети по повисоки цени од реалните (ФОТО)

Откако вчера до редакцијата на КУРИР пристигнаа стотици жалби од македонски граѓани заглавени низ цела Европа, сагата продолжува и денеска. До  редакцијата на КУРИР млад македонски граѓанин се обрати за да го искаже својот револт кон ново настанатата ситуација и „справувањето“ на владата со истото. Имено македонскиот граѓанин кој престојува и работи

Сагата со заглавените Македонци низ Европа продолжува: Државата за враќање на нашинците од Хрватска им нуди билети по повисоки цени од реалните (ФОТО)

Сагата со заглавените Македонци низ Европа продолжува: Државата за враќање на нашинците од Хрватска им нуди билети по повисоки цени од реалните (ФОТО)

Сагата со заглавените Македонци низ Европа продолжува: Државата за враќање на нашинците од Хрватска им нуди билети по повисоки цени од реалните (ФОТО) Откако вчера до редакцијата на КУРИР пристигнаа стотици жалби од македонски граѓани заглавени низ цела Европа, сагата продолжува и денеска. До  редакцијата на КУРИР млад македонски граѓанин се обрати