Совршен Козињак - Венец (со гнезда за јајца)

Досега имам пробано многу рецепти за Козињак (Милиброд), но овој можам да кажам дека е совршен за мене. Превкусен, полн со конци, а и на изглед е прекрасен и декоративен, идеален за престојните Велигденски празници...за вас или за вашите најблиски. Подготовката е на следниот начин - 1. Најпрво го активираме квасецот со додавање на 1 лажица шеќер и