притисни ентер »

Путин: Во тек е трка за вооружување

Путин: Во тек е трка за вооружување

Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД, што почна откако Вашингтон се повлече од Договорот за ограничување на системот за противракетна одбрана, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин. – За жал, во тек е трка за вооружување. И започна по повлекувањето на САД од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем, рече Путин.

Путин: Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и Америка

Путин: Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и Америка

Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД, која започна откако Вашингтон се повлече од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем, изјави рускиот претседател Владимир Путин. „За жал, трката за вооружување е во тек. Таа, исто така, започна по повлекувањето на САД од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем”, рече Путин,

Путин: Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и Америка

Путин: Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и Америка

Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД, која започна откако Вашингтон се повлече од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем, изјави рускиот претседател Владимир Путин. “За жал, трката за вооружување е во тек. Таа, исто така, започна по повлекувањето на САД од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем”, рече Путин,

Путин: Во тек е трка за вооружување

Путин: Во тек е трка за вооружување

Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД, што почна откако Вашингтон се повлече од Договорот за ограничување на системот за противракетна одбрана, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин. – За жал, во тек е трка за вооружување. И започна по повлекувањето на САД од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем, рече Путин.

Путин: Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и Америка

Путин: Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и Америка

Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД, која започна откако Вашингтон се повлече од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем, изјави рускиот претседател Владимир Путин. “За жал, трката за вооружување е во тек. Таа, исто така, започна по повлекувањето на САД од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем”, рече Путин,

ПУТИН: Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД

ПУТИН: Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД

Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД, што почна откако Вашингтон се повлече од Договорот за ограничување на системот за противракетна одбрана, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин. – За жал, во тек е трка за вооружување. И започна по повлекувањето на САД од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем, рече Путин

Путин: Во тек е трка за вооружување

Путин: Во тек е трка за вооружување

Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД, што почна откако Вашингтон се повлече од Договорот за ограничување на системот за противракетна одбрана, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин. – За жал, во тек е трка за вооружување. И започна по повлекувањето на САД од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем, рече Путин.

Путин: Во тек е трка за вооружување

Путин: Во тек е трка за вооружување

Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД, што почна откако Вашингтон се повлече од Договорот за ограничување на системот за противракетна одбрана, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин. – За жал, во тек е трка за вооружување. И започна по повлекувањето на САД од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем, рече Путин.

Путин: Во тек е трка за вооружување

Путин: Во тек е трка за вооружување

Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД, што почна откако Вашингтон се повлече од Договорот за ограничување на системот за противракетна одбрана, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин. – За жал, во тек е трка за вооружување. И започна по повлекувањето на САД од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем, рече Путин.

Путин: Во тек е трка за вооружување

Путин: Во тек е трка за вооружување

Во тек е трка за вооружување меѓу Русија и САД, што почна откако Вашингтон се повлече од Договорот за ограничување на системот за противракетна одбрана, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин. – За жал, во тек е трка за вооружување. И започна по повлекувањето на САД од Договорот за ограничување на ракетниот одбранбен систем, рече Путин.

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Српската војска и полиција ќе добијат најнова опрема и оружје од Русија, изјави српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин. – Армијата и полицијата ќе купат најсовремена технологија, меѓу другото произведена од Русија, изјави српскиот министер за РИА Новости, пренесува БГНЕС. Претходно, српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Српската војска и полиција ќе добијат најнова опрема и оружје од Русија, изјави српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин. – Армијата и полицијата ќе купат најсовремена технологија, меѓу другото произведена од Русија, изјави српскиот министер за РИА Новости, пренесува БГНЕС. Претходно, српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Српската војска и полиција ќе добијат најнова опрема и оружје од Русија, изјави српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин. – Армијата и полицијата ќе купат најсовремена технологија, меѓу другото произведена од Русија, изјави српскиот министер за РИА Новости, пренесува БГНЕС. Претходно, српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија К.С. Пред 3 минути Фото: EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV Српската војска и полиција ќе добијат најнова опрема и оружје од Русија, изјави српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин. – Армијата и полицијата ќе купат најсовремена технологија, меѓу другото произведена од Русија, изјави српскиот министер

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

– Српската војска и полиција ќе добијат најнова опрема и оружје од Русија, изјави српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин. – Армијата и полицијата ќе купат најсовремена технологија, меѓу другото произведена од Русија, изјави српскиот министер за РИА Новости, пренесува БГНЕС. Претходно, српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Србија ќе добие модерно вооружување од Русија

Српската војска и полиција ќе добијат најнова опрема и оружје од Русија, изјави српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин. – Армијата и полицијата ќе купат најсовремена технологија, меѓу другото произведена од Русија, изјави српскиот министер за РИА Новости, пренесува БГНЕС. Претходно, српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека