притисни ентер »

Се зголеми цената на нафтата

Се зголеми цената на нафтата

Цените на нафтата по шест недели го достигнаа максимумот поради евакуацијата на платформите во Мексикански Залив поради невремето, како и поради зголемените тензии со британскиот танкер. Цената на северноамериканската нафта „брент“ е зголемена за 40 центи и се продава за 67,41 долар за барел. Во исто време, американската „лесна“ нафта поскапи за 33

Пад на побарувачката за „црно злато“ во 2020, предвидува ОПЕК

Пад на побарувачката за „црно злато“ во 2020, предвидува ОПЕК

Членките на ОПЕК минатиот месец произведоа 29,83 милиони барели сурова нафта дневно или 60.000 помалку во однос на мај. Во својот месечен извештај, објавен денеска, Организацијата за извозници на нафта наведува дека обемот на производството е намален за 142.000 барели во санкциите против Иран до 2.23 милиони. Покрај тоа, во Ангола беа произведени 57

Го достигна максимумот: Се зголемува цената на нафтата

Го достигна максимумот: Се зголемува цената на нафтата

Цените на нафтата по шест недели го достигнаа максимумот поради евакуацијата на платформите во Мексикански Залив поради невремето, како и поради зголемените тензии со британскиот танкер. Цената на северноамериканската нафта „брент“ е зголемена за 40 центи и се продава за 67,41 долар за барел. Во исто време, американската „лесна“ нафта поскапи за 33

Втор ден корекција на цените на нафтата во светот

Втор ден корекција на цените на нафтата во светот

Цените на нафтата порасна на 67,41 долари за барел. По шест недели цената го достигнаа максимумот поради евакуацијата на платформите во Мексикански Залив поради невремето, но и поради зголемените тензии со британскиот танкер. Цената на северноамериканската нафта „брент“ порасна за 40 центи и се продава за 67,41 долар за барел. Американската „лесна“

Раст на цените на нафтата

Раст на цените на нафтата

Цените на нафтата по шест недели го достигнаа максимумот поради евакуацијата на платформите во Мексикански Залив поради невремето, како и поради зголемените тензии со британскиот танкер. Цената на северноамериканската нафта „брент“ е зголемена за 40 центи и се продава за 67,41 долар за барел. Во исто време, американската „лесна“ нафта поскапи за 33

Раст на цените на нафтата

Раст на цените на нафтата

Цените на нафтата по шест недели го достигнаа максимумот поради евакуацијата на платформите во Мексикански Залив поради невремето, како и поради зголемените тензии со британскиот танкер. Цената на северноамериканската нафта „брент“ е зголемена за 40 центи и се продава за 67,41 долар за барел. Во исто време, американската „лесна“ нафта поскапи за 33

Раст на цените на нафтата

Раст на цените на нафтата

Цените на нафтата по шест недели го достигнаа максимумот поради евакуацијата на платформите во Мексикански Залив поради невремето, како и поради зголемените тензии со британскиот танкер. Цената на северноамериканската нафта „брент“ е зголемена за 40 центи и се продава за 67,41 долар за барел. Во исто време, американската „лесна“ нафта поскапи за 33

Растат на цените на нафтата

Растат на цените на нафтата

Цените на нафтата по шест недели го достигнаа максимумот поради евакуацијата на платформите во Мексикански Залив поради невремето, како и поради зголемените тензии со британскиот танкер. Цената на северноамериканската нафта „брент“ е зголемена за 40 центи и се продава за 67,41 долар за барел. Во исто време, американската „лесна“ нафта поскапи за 33

Раст на цените на нафтата

Раст на цените на нафтата

Цените на нафтата по шест недели го достигнаа максимумот поради евакуацијата на платформите во Мексикански Залив поради невремето, како и поради зголемените тензии со британскиот танкер. Цената на северноамериканската нафта „брент“ е зголемена за 40 центи и се продава за 67,41 долар за барел. Во исто време, американската „лесна“ нафта поскапи за 33

Раст на цените на нафтата

Раст на цените на нафтата

Цените на нафтата по шест недели го достигнаа максимумот поради евакуацијата на платформите во Мексикански Залив поради невремето, како и поради зголемените тензии со британскиот танкер. Цената на северноамериканската нафта „брент“ е зголемена за 40 центи и се продава за 67,41 долар за барел. Во исто време, американската „лесна“ нафта поскапи за 33

Раст на цените на нафтата

Раст на цените на нафтата

Цените на нафтата по шест недели го достигнаа максимумот поради евакуацијата на платформите во Мексикански Залив поради невремето, како и поради зголемените тензии со британскиот танкер. Цената на северноамериканската нафта „брент” е зголемена за 40 центи и се продава за 67,41 долар за барел. Во исто време, американската „лесна” нафта поскапи за 33

Се зголеми цената на нафтата

Се зголеми цената на нафтата

Цените на нафтата на меѓународните пазари денеска скокнаа кон 66 долари по големиот пад на резервите во САД и затворањето на нафтените платформи во Мексиканскиот Залив во пресрет на најавеното невреме. На лондонскиот пазар цената на барел пораснала 1,42 долари во однос на претходното затворање и изнесувала 65,58 долари. На американскиот пазар со барел

Се зголеми цената на нафтата

Се зголеми цената на нафтата

Цените на нафтата на меѓународните пазари денеска скокнаа кон 66 долари по големиот пад на резервите во САД и затворањето на нафтените платформи во Мексиканскиот Залив во пресрет на најавеното невреме. На лондонскиот пазар цената на барел пораснала 1,42 долари во однос на претходното затворање и изнесувала 65,58 долари. На американскиот пазар со барел

Се зголеми цената на нафтата

Се зголеми цената на нафтата

Цените на нафтата на меѓународните пазари денеска скокнаа кон 66 долари по големиот пад на резервите во САД и затворањето на нафтените платформи во Мексиканскиот Залив во пресрет на најавеното невреме. На лондонскиот пазар цената на барел пораснала 1,42 долари во однос на претходното затворање и изнесувала 65,58 долари. На американскиот пазар со барел

НАФТЕНИТЕ ПЛАТФОРМИ ВО МЕКСИКАНСКИОТ ЗАЛИВ ЗАТВОРЕНИ: Што се случи со цената на нафтата?

НАФТЕНИТЕ ПЛАТФОРМИ ВО МЕКСИКАНСКИОТ ЗАЛИВ ЗАТВОРЕНИ: Што се случи со цената на нафтата?

Се зголеми цената на нафтата. На меѓународните пазари цените денеска скокнаа кон 66 долари по големиот пад на резервите во САД и затворањето на нафтените платформи во Мексиканскиот Залив во пресрет на најавеното невреме. На лондонскиот пазар цената на барел скокнала 1,42 долари во однос на претходното затворање и изнесувала 65,58 долари. На американскиот

Се зголеми цената на нафтата

Се зголеми цената на нафтата

Цените на нафтата на меѓународните пазари денеска скокнаа кон 66 долари по големиот пад на резервите во САД и затворањето на нафтените платформи во Мексиканскиот Залив во пресрет на најавеното невреме. На лондонскиот пазар цената на барел пораснала 1,42 долари во однос на претходното затворање и изнесувала 65,58 долари. На американскиот пазар со барел

Ново покачување на цените на нафтата

Ново покачување на цените на нафтата

Денеска на меѓународните пазари скокнаа цените на нафтата кон 66 долари по големиот пад на резервите во САД и затворањето на нафтените платформи во Мексиканскиот Залив во пресрет на најавеното невреме. На лондонскиот пазар цената на барел пораснала 1,42 долари во однос на претходното затворање и изнесувала 65,58 долари. На американскиот пазар со барел

Се зголеми цената на нафтата

Се зголеми цената на нафтата

ените на нафтата на меѓународните пазари денеска скокнаа кон 66 долари по големиот пад на резервите во САД и затворањето на нафтените платформи во Мексиканскиот Залив во пресрет на најавеното невреме. На лондонскиот пазар цената на барел пораснала 1,42 долари во однос на претходното затворање и изнесувала 65,58 долари. На американскиот пазар со барел