притисни ентер »

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Австралиските здравствени власти денеска тестираа еден патник на крузерот закотвен во Сиднеј поради респираторно заболување, што ги исплаши другите патници поради можноста од појава на коронавирус на бродот. Владата на Нов Јужен Велс соопшти дека здравствените работници, откако брод на норвешката компанија „Норвежиан Џевел“ се закотви во пристаништето,

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Австралиските здравствени власти денеска тестираа еден патник на крузерот закотвен во Сиднеј поради респираторно заболување, што ги исплаши другите патници поради можноста од појава на коронавирус на бродот. Владата на Нов Јужен Велс соопшти дека здравствените работници, откако брод на норвешката компанија „Норвежиан Џевел“ се закотви во пристаништето,

Видеодневник од животот под карантин на крузер

Видеодневник од животот под карантин на крузер

Патниците и членови на екипажот кои беа во карантин на крузерот The Westerdam, чие закотвување го одбија пет азиски и пацифички земји од страв од ширење на вирусот Covid-19, конечно може да излезат од карантин. На бродот до вчера не му беше дозволено да се закотви на пет пристаништа, иако операторот Holland America Line со седиште во САД, соопшти дека

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Австралиските здравствени власти денеска тестираа еден патник на крузерот закотвен во Сиднеј поради респираторно заболување, што ги исплаши другите патници поради можноста од појава на коронавирус на бродот. Владата на Нов Јужен Велс соопшти дека здравствените работници, откако брод на норвешката компанија „Норвежиан Џевел“ се закотви во пристаништето,

Патниците од крузерот „Вестердам“ се симнаа во Камбоџа

Патниците од крузерот „Вестердам“ се симнаа во Камбоџа

Патниците на крузерот „Вестердам“, кој две недели помина на море откако пет земји не му дозволија да се закотви од страв од ширење на коронавирусот, денеска се симнаа во Камбоџа. Крузерот, во кој се наоѓаа 1.455 патници и 802 членови на екипажот, пристигна вчера во пристаништето во Камбоџа. Бродот е закотвен на еден километар од главното пристаниште

Патниците од крузерот „Вестердам“ се симнаа во Камбоџа

Патниците од крузерот „Вестердам“ се симнаа во Камбоџа

Патниците на крузерот „Вестердам“, кој две недели помина на море откако пет земји не му дозволија да се закотви од страв од ширење на коронавирусот, денеска се симнаа во Камбоџа. Крузерот, во кој се наоѓаа 1.455 патници и 802 членови на екипажот, пристигна вчера во пристаништето во Камбоџа. Бродот е закотвен на еден километар од главното пристаниште

Патниците од крузерот „Вестердам“ се симнаа во Камбоџа

Патниците од крузерот „Вестердам“ се симнаа во Камбоџа

Патниците на крузерот „Вестердам“, кој две недели помина на море откако пет земји не му дозволија да се закотви од страв од ширење на коронавирусот, денеска се симнаа во Камбоџа. Крузерот, во кој се наоѓаа 1.455 патници и 802 членови на екипажот, пристигна вчера во пристаништето во Камбоџа. Бродот е закотвен на еден километар од главното пристаниште

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

– Австралиските здравствени власти денеска тестираа еден патник на крузерот закотвен во Сиднеј поради респираторно заболување, што ги исплаши другите патници поради можноста од појава на коронавирус на бродот. Владата на Нов Јужен Велс соопшти дека здравствените работници, откако брод на норвешката компанија „Норвежиан Џевел“ се закотви во пристаништето,

Патниците од крузерот „Вестердам“ по две недели поминати на море се симнаа во Камбоџа

Патниците од крузерот „Вестердам“ по две недели поминати на море се симнаа во Камбоџа

Министерството за здравство соопшти дека тестовите покажале дека никој на крузерот не е заразен со вирусот. Патниците на крузерот „Вестердам“, кој две недели помина на море откако пет земји не му дозволија да се закотви од страв од ширење на коронавирусот, денеска се симна во Камбоџа. Крузерот, во кој се наоѓаа 1.455 патници и 802 членови на екипажот,

Патниците од крузерот „Вестердам“ се симнаа во Камбоџа

Патниците од крузерот „Вестердам“ се симнаа во Камбоџа

Патниците на крузерот „Вестердам“, кој две недели помина на море откако пет земји не му дозволија да се закотви од страв од ширење на коронавирусот, денеска се симнаа во Камбоџа. Крузерот, во кој се наоѓаа 1.455 патници и 802 членови на екипажот, пристигна вчера во пристаништето во Камбоџа. Бродот е закотвен на еден километар од главното пристаниште

Патниците од крузерот „Вестердам“ конечно се симнаа во Камбоџа

Патниците од крузерот „Вестердам“ конечно се симнаа во Камбоџа

Патниците на крузерот „Вестердам“, кој две недели помина на море откако пет земји не му дозволија да се закотви од страв од ширење на коронавирусот, денеска се симнаа во Камбоџа. Крузерот, во кој се наоѓаа 1.455 патници и 802 членови на екипажот, пристигна вчера во пристаништето во Камбоџа. Бродот е закотвен на еден километар од главното пристаниште

Патниците од крузерот „Вестердам“ се симнаа во Камбоџа

Патниците од крузерот „Вестердам“ се симнаа во Камбоџа

– Патниците на крузерот „Вестердам“, кој две недели помина на море откако пет земји не му дозволија да се закотви од страв од ширење на коронавирусот, денеска се симнаа во Камбоџа. Крузерот, во кој се наоѓаа 1.455 патници и 802 членови на екипажот, пристигна вчера во пристаништето во Камбоџа. Бродот е закотвен на еден километар од главното пристаниште

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Австралиските здравствени власти денеска тестираа еден патник на крузерот закотвен во Сиднеј поради респираторно заболување, што ги исплаши другите патници поради можноста од појава на коронавирус на бродот. Владата на Нов Јужен Велс соопшти дека здравствените работници, откако брод на норвешката компанија „Норвежиан Џевел” се закотви во пристаништето,

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Патник на крузер во Австралија тестиран од коронавирус

Австралиските здравствени власти тестираа патник на крузерот закотвен во Сиднеј поради респираторно заболување, што ги исплаши другите патници поради можноста од појава на коронавирус на бродот. Владата на Нов Јужен Велс соопшти дека здравствените работници, откако брод на норвешката компанија „Норвежиан Џевел“ се закотви во пристаништето, презеде

Крај на карантинот: Почна евакуацијата на патници од крузерот што беше одбиен на пет пристаништа

Крај на карантинот: Почна евакуацијата на патници од крузерот што беше одбиен на пет пристаништа

Патниците и членови на екипажот кои беа во карантин на крузерот The Westerdam, чие закотвување го одбија пет азиски и пацифички земји од страв од ширење на вирусот Covid-19, конечно може да излезат од карантин. На бродот до вчера не му беше дозволено да се закотви на пет пристаништа, иако операторот Holland America Line со седиште во САД, соопшти дека

Патниците од крузерот „Вестердам” се симнаа во Камбоџа

Патниците од крузерот „Вестердам” се симнаа во Камбоџа

Патниците на крузерот „Вестердам”, кој две недели помина на море откако пет земји не му дозволија да се закотви од страв од ширење на коронавирусот, денеска се симнаа во Камбоџа. Крузерот, во кој се наоѓаа 1.455 патници и 802 членови на екипажот, пристигна вчера во пристаништето во Камбоџа. Бродот е закотвен на еден километар од главното пристаниште

Крузерот „Вестердам“ пристигна во Камбоџа по двонеделно пловење

Крузерот „Вестердам“ пристигна во Камбоџа по двонеделно пловење

Патниците од крузерот „Вестердам“, кои минаа две недели на море, откако пет држави не им дозволија да се закотват од страв од ширење на вирусот КОВИД-19, денес се симнаа во Камбоџа. Крузерот, во кој има 1.455 патници и 802 членови на екипажот, се закотви на пристаништето Сихануквил, Камбоџа. Бродот се фокусираше на приближување на камбоџанските власти

Крузер доби забрана од пет држави да вплови поради страв од коронавирус

Крузер доби забрана од пет држави да вплови поради страв од коронавирус

Пристаништето Сихануквил, главниот центар за коцкање каде што околу 1455 патници и 802 членови на екипажот ќе се истоварат од крузерот МС Вестердам по две недели на море, е единственото место во Камбоџа , каде што е забележан случај на коронавирус. „Зарем тие не се грижат за благосостојбата на луѓето во Сихануквил?“ - прашал трговецот Сив Мујо. „Иако