притисни ентер »

Четири грешки кои ги правите користејќи го паметниот телефон

Четири грешки кои ги правите користејќи го паметниот телефон

Најверојатно смартфонот ви стои покрај креветот за да биде поблиску до вас кога ќе ви заѕвони алармот. Оваа лоша навика ви прави повеќе штета отколку корист. Ова се некои од најчестите грешки што ги правите при користењето на паметниот телефон. Спиете со него. Мобилниот телефон во основа е електромагнетен приемник. Иако не е докажано, истражувањата

Четири грешки кои ги правите користејќи го паметниот телефон

Четири грешки кои ги правите користејќи го паметниот телефон

Најверојатно смартфонот ви стои покрај креветот за да биде поблиску до вас кога ќе ви заѕвони алармот. Оваа лоша навика ви прави повеќе штета отколку корист. Ова се некои од најчестите грешки што ги правите при користењето на паметниот телефон. Спиете со него. Мобилниот телефон во основа е електромагнетен приемник. Иако не е докажано, истражувањата

Четири грешки кои ги правите кога користите смартфон

Четири грешки кои ги правите кога користите смартфон

Најверојатно мобилниот телефон ви стои покрај креветот за да биде поблиску до вас кога ќе ви заѕвони алармот. Оваа лоша навика ви прави повеќе штета отколку корист. Ова се некои од најчестите грешки што ги правите кога користите мобилен телефон. Спиете со него Мобилниот телефон во основа е електромагнетен приемник. Иако не е докажано, истражувањата

ПРЕДЛОЖЕН ЗАКОН ВО АМЕРИКАНСКАТА СОЈУЗНА ДРЖАВА ВЕРМОНТ: Зaбрaнa за мобилни телефони за лицa помлади од 21 година

ПРЕДЛОЖЕН ЗАКОН ВО АМЕРИКАНСКАТА СОЈУЗНА ДРЖАВА ВЕРМОНТ: Зaбрaнa за мобилни телефони за лицa помлади од 21 година

Во американската сојузна држава Вермонт би можело да се случи младите кои пораснале онлајн со паметни телефони, наскоро да не смеат да користат и поседуваат смартфони. Имено, во таа држава предложен е зaкoн со кој на помладите од 21 година ќе им се зaбpaни поседување и користење мобилни телефони, а причините кои сенаторот Џон Роџерс ги навел во предлог